Magnetisch reclamemateriaal

Info en advies: 0252-41 28 42

In de reclamewereld worden magneetfolies en magneetbanden veel gebruikt, met name bij de productie van reclamemateriaal. Hier zijn enkele voorbeelden van het gebruik van magneetfolies- en banden in de reclamewereld:

Magnetische auto-belettering

Magneetfolies zijn ideaal voor tijdelijke belettering van voertuigen. De magnetische folies kunnen op de carrosserie van het voertuig worden aangebracht om reclame te maken voor een bedrijf of merk. Magnetische auto-belettering kan snel en eenvoudig worden aangebracht en verwijderd zonder het voertuig te beschadigen. Voordelen zijn onder meer de snelle bevestiging, eenvoudige hantering en de mogelijkheid om reclame snel en gemakkelijk te veranderen.

Voor autonaamplaten wordt bij voorkeur een magneetfolie van 0,8 mm dik gebruikt. Deze kan ofwel gecoat zijn om direct te worden bedrukt, ofwel er wordt een ongecoate magnetische folie gebruikt die op een print wordt gelamineerd.

Hier vindt u meer informatie over het gebruik van magnetische autonaamplaten.
We bieden ook op maat bedrukte magnetische autostickers aan.
Informatie over het maken van magnetische voertuigborden

Magneetplaten

Magnetische platen zijn ideaal voor tijdelijke belettering van voertuigen, etalages en andere oppervlakken die worden gebruikt voor reclame. De magneetfolies worden aan de achterkant van het bord bevestigd en vervolgens op het oppervlak geplaatst. Omdat er geen lijm of andere bevestigingsmiddelen nodig zijn, kunnen magnetische platen snel en gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd. Voordelen zijn onder meer eenvoudige hantering, de mogelijkheid om snel opnieuw te positioneren en de mogelijkheid om ze keer op keer opnieuw te gebruiken.

Magnetische posters

Magnetische posters zijn ideaal voor tijdelijke reclame bij evenementen, zoals beurzen of events. Er zijn verschillende manieren om magnetische posters te maken:

 

  • De poster wordt gedrukt op papier en aan de achterzijde voorzien van magneetfolie of magneetband. Posters zien er het best uit als ze over het hele oppervlak voorzien zijn van magneetfolie, omdat dit oneffenheden voorkomt. Afhankelijk van de toepassing en gebruiksduur kan men ook alleen magneetband gebruiken.
  • De poster wordt rechtstreeks op een magneetfolie gedrukt. Afhankelijk van de printer hebben wij magneetfolies in verschilllende diktes.

De posters kunnen vervolgens op magnetische oppervlakken worden bevestigd, zoals magnetische muren of deuren die met magneetverf zijn beschilderd. Magnetische posters kunnen snel en gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw worden aangebracht, afhankelijk van de behoeften. Voordelen zijn onder meer snelle installatie, eenvoudige hantering en de mogelijkheid om reclame snel en gemakkelijk te veranderen.

Meer informatie over op maat bedrukte magnetische posters

Magnetische relatiegeschenken

Magnetische relatiegeschenken zoals magneten, flesopeners en sleutelhangers zijn een populaire reclamemiddel. De relatiegeschenken worden voorzien van magneetfolie of magneetband om ze aan metalen oppervlakken te bevestigen. Ook Neodymium magneten zijn, dankzij hun hoge kleefkracht en geringe afmetingen, zeer geschikt om dergelijke producten te maken. Voordelen zijn onder meer gebruiksvriendelijkheid, de mogelijkheid om snel opnieuw te positioneren en de mogelijkheid om ze keer op keer opnieuw te gebruiken.

Magnetische puzzels, magnetische kalenders, magnetische koelkastpoëzie of gestanste magnetische reclame-magneten zijn voorbeelden van magnetische relatiegeschenken.

Magnetische displays

Magnetische displays zijn ideaal voor de presentatie van producten en diensten in verkoopruimtes en op beurzen. De displays zijn gemaakt van magnetische materialen en maken het mogelijk om producten snel en gemakkelijk te presenteren en te wisselen. Voordelen zijn onder meer eenvoudige hantering, de mogelijkheid om snel opnieuw te positioneren en de mogelijkheid om de displays keer op keer opnieuw te gebruiken.

 

We helpen u graag bij het maken van uw magnetische displays. We leveren de benodigde magneetfolies en displayfolies voor zelfbedrukking. We kunnen u ook bedrukte magnetische folies, displayfolies en blanco magneetfolies leveren. Bel ons om uw wensen te bespreken!

Samengevat bieden magneetfolies en magneetbanden in de reclamewereld vele voordelen, zoals een snelle installatie, eenvoudige hantering, de mogelijkheid om borden, posters, displays en relatiegeschenken snel opnieuw te positioneren en de mogelijkheid om reclame snel en gemakkelijk te veranderen. Magnetische sluitingen en bevestigingen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen in de reclamewereld, zoals het bevestigen van magnetische autobelettering, magnetische borden, posters, displays en relatiegeschenken.

Wellicht ook interessant voor u

«