Kwaliteitsbeheer

Info en advies: 0252-41 28 42

MMS is al meer dan 40 jaar met succes actief op het gebied van flexibele magneten. Op het gebied van magazijnetikettering, magnetische basismaterialen en reclamemagneten biedt MMS producten van de hoogste kwaliteit uit eigen productie.

Wij produceren onze producten zelf op drie locaties in Europa en kunnen dus flexibel en snel op uw wensen inspelen. Wij willen dat onze producten, van magnetische basismaterialen tot magnetische coderingen, de beste op de markt zijn en controleren dit regelmatig.

Als u in ons standaardassortiment nog niet precies de magnetische oplossing hebt gevonden die u zoekt, bel ons dan even. We kunnen nog veel meer doen.

Klachten / Reclamaties

Indien u, in tegenstelling tot de verwachtingen, niet tevreden bent over een van onze producten, vragen wij u om contact met ons op te nemen. Naast de hoogste normen hechten wij er bijzonder veel belang aan om voor u de ideale oplossing te vinden.

Het kwaliteitsmanagement van MMS

MMS beschikt sinds juli 1992 over een functionerend kwaliteitszorgsysteem.

Van december 1998 tot december 2003 werd dit QMS gecertificeerd door Dekra Certification Services. Daarna besloten wij het QMS voort te zetten zoals voorheen, maar het zonder certificering te doen. Deze maatregel heeft de toepassing en implementatie van ons QMS in onze onderneming niet veranderd. 

QMS omvat onder meer:

  • Een bijgewerkt handboek voor kwaliteitsbeheer
  • Regelmatige evaluatie van het kwaliteitsmanagementsysteem met behulp van audits door het QMB
  • Schriftelijke vastlegging van interne bedrijfsbesluiten en wijzigingen in documenten
  • Bestaan van schriftelijke processen en werkinstructies voor productie
  • Naadloze inspecties van inkomende en uitgaande goederen
  • Traceerbaarheid, die te allen tijde exact kan worden getraceerd tot aan de leverancier van de grondstoffen
  • Evaluaties van onze leveranciers
  • Regelmatige interne opleiding

Onze bedrijfsfilosofie: geen star systeem volgen, maar flexibel aanpassen aan de dagelijkse behoeften! Wij garanderen de hoogste kwaliteit tegen eerlijke prijzen met de snelst mogelijke levering.

«