Multifunctioneel panelensysteem

Eenvoudig te monteren panelensysteem op wielen en is verstelbaar in verschillende breedtes.

Info en advies: 0252-41 28 42

whitboards voor magnetenflexibel panelensysteemmagneetwand
whitboards voor magnetenflexibel panelensysteemmagneetwand

Panelensysteem met metalen gaatjespanelen

  • snelle montage en demontage door magneetsluitingen
  • basisbreedte instelbaar op 60 of 90 cm
  • voor- en achterzijde geschikt voor 1– 6 metalen gaatjespanelen
  • meerdere staanders kunnen magnetisch met elkaar worden verbonden
  • de panelen kunnen naar wens opgehangen worden
  • wieltjes met rem
  • panelen zijn in zwart en wit leverbaar

BreedteHoogteKleurUitvoeringVerpakkingsEenheidPrijs 
TS01BK600 mm1960 mmzwart Basisframe op wieltjes met 2 panelen 1 570,96 basket icon
TS01WH600 mm1960 mmwit basisframe op wieltjes met 2 panelen 1 570,96 basket icon
TBK600 mm900 mmzwart losse panelen 1 93,50 basket icon
TWH600 mm900 mmwit losse panelen 1 93,50 basket icon
TSGR1960 mm600 mmgrijs basisframe op wieltjes 1 414,96 basket icon

Zo functioneert ons multifunctioneel panelensysteem

Ons speciaal ontworpen panelensysteem biedt een flexibele oplossing voor presentaties, tentoonstellingen en workshops. De geperforeerde metalen panelen van 600 x 900 mm kunnen afzonderlijk aan de muur worden bevestigd als magnetische panelen of worden gebruikt als een vrijstaande display met ons speciale panelensysteem. Het systeem kan tot 2 panelen rechtop op elkaar houden, maar kan ook worden uitgebreid tot 3 panelen in liggend formaat. Het beste hieraan is dat de breedte van de paneel eenvoudig en snel zonder gereedschap kan worden aangepast aan uw behoeften.

Een ander voordeel van ons metalen panelensysteem is de mogelijkheid om de panelen te voorzien van een magnetisch whiteboard oppervlak om ze snel in een whiteboard te veranderen. Bovendien zijn de panelen uitgerust met magneten aan de zijkanten, zodat meerdere panelen naast elkaar kunnen worden bevestigd om een wand te creëren. Dit maakt ook het uitrusten van grotere tentoonstellingsruimtes mogelijk.

En dankzij de wieltjes met remmen zijn onze panelen eenvoudig te verplaatsen en te positioneren. Dit maakt ons metalen panelensysteem een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing voor iedereen die op zoek is naar een aantrekkelijke en effectieve manier om hun ideeën en inhoud te presenteren.

Alles in één: ons metalen panelensysteem als veelzijdige oplossing voor presentaties en displays

Ons panelensysteem is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibel en veelzijdig presentatie- en display-systeem. Met de geperforeerde panelen van 600 x 900 mm biedt het een breed scala aan toepassingsmogelijkheden, of het nu gaat om een magneetbord, whiteboard, Scrum-bord, presentatieoppervlak of reclamedisplay.

Dankzij ons speciale panelenysteem dat tot drie panelen in liggend formaat kan bevatten, heeft u de vrijheid om uw presentatie- of displayruimte naar behoefte aan te passen en uit te breiden. U kunt het systeem snel en eenvoudig opzetten en afbreken en de breedte van de systeem kan eenvoudig worden aangepast.

Ons panelensysteem is ook uiterst flexibel in zijn gebruiksmogelijkheden. U kunt het gebruiken als magneetbord of whiteboard om belangrijke informatie, notities en ideeën te verzamelen en te organiseren. Of gebruik het als Scrum-bord om werkstromen en taken te visualiseren en te optimaliseren.

En als u het als reclamedisplay wilt gebruiken, biedt ons systeem u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk de displayinhoud te wijzigen en aan te passen. U kunt de panelen afzonderlijk aan de muur bevestigen of ons panelensysteem gebruiken als vrijstaande display.

Ons metalen panelensysteem is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een flexibel en veelzijdig presentatie- en displaysysteem dat voor uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt. Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, met ons systeem heeft u alle mogelijkheden tot uw beschikking. 

Wellicht ook interessant voor u

«