Neodym-magneten

Permanente magneten met de sterkste houdkracht en een klein contactoppervlak.

Info en advies: 0252-41 28 42

sterke magneetknoppenzilverkleurige magneetjeszelfklevende magneetknoppen
sterke magneetknoppenzilverkleurige magneetjeszelfklevende magneetknoppen

Extra sterk hechtende magneetknoppen

Neodymium magneten (NdFeB), gemaakt van een neodymium-ijzer-borium-legeringen, zijn momenteel de sterkste permanente magneten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en diktes. Ze zijn ook verkrijgbaar met en zonder kleeflaag voor eenvoudige bevestiging. Met behulp van deze kleine knoopmagneten kan voortaan bijna alles gemagnetiseerd worden - zo sterk als een huis en eenvoudig te verwisselen.

Vernikkeld materiaal, kwaliteit N 38

DiameterDikteUitvoering 
ND1-1010 mm1 mmzonder kleeflaag 1 0,72 basket icon
ND1SK1010 mm1 mmzelfklevend 1 1,02 basket icon
ND1SK1515 mm1 mmzelfklevend 1 2,40 basket icon
ND2-1515 mm2 mmzonder kleeflaag 1 2,64 basket icon
ND2SK1515 mm2 mmzelfklevend 1 2,82 basket icon
ND3-1515 mm3 mmzonder kleeflaag 1 2,76 basket icon
ND3-15-115 mm3 mmmet gat (Ø = 4,2 mm) 1 3,42 basket icon

Algemene informatie over Neodymium magneten

Neodymium magneten zijn sterke en duurzame magneten die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en afmetingen. Ze zijn ideaal voor toepassingen waarbij een hoge hechtkracht vereist is.

Neodymium magneten kunnen verder bewerkt worden om ze aan te passen aan de specifieke eisen van de toepassing. Ze kunnen worden gesneden of geslepen met een zaag of slijper om de gewenste grootte en vorm te bereiken. Het is echter belangrijk om een ​​beschermende bril en handschoenen te dragen bij het snijden of slijpen om schade of letsel te voorkomen.

De hechtkracht van Neodymium magneten is zeer stabiel en kan langdurig behouden blijven, mits ze op de juiste manier worden opgeslagen en gebruikt. Het is belangrijk om Neodymium magneten te beschermen tegen hoge temperaturen, vochtigheid en sterke trillingen, omdat dit hun magnetische eigenschappen kan beïnvloeden. Neodymium magneten kunnen ook gedemagnetiseerd worden als ze in de buurt van andere magneten of elektromagnetische velden worden gebruikt.

Over het algemeen bieden Neodymium magneten een sterke en betrouwbare oplossing voor een verscheidenheid aan toepassingen, met name in de industrie, elektronica en techniek. Met de juiste toepassing en opslag kunnen Neodymium magneten een langdurige en betrouwbare oplossing bieden voor het magnetisch bevestigen van objecten.

Verzenden van Neodymium magneten

Bij het verzenden van Neodymium magneten is het belangrijk dat ze op de juiste manier verpakt worden om schade of letsel te voorkomen. Plaats de magneten zoveel mogelijk in het midden van de doos. Neodymium magneten moeten apart worden opgeslagen van andere metalen voorwerpen en worden vervoerd in een stabiele en schokbestendige container. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat Neodymium magneten niet in de buurt worden gebruikt van gevoelige elektronische of medische apparatuur, omdat ze het magnetische veld kunnen beïnvloeden.

Bij verzending van meerdere magneten, plaatst u de magneten zo, dat het magneetveld zo weinig mogelijk uitstraalt. Rol de magneten in karton of rondom in piepschuim. Gebruik bij hele sterke magneten ijzeren platen om het magneetveld op te heffen.

«