Magnetische
Organisatiemiddelen

Info en advies: 0252-41 28 42

Magnetisch projectmanagement

Flexibel, overzichtelijk en herbruikbaar: magnetische organisers zijn de ideale hulpmiddelen voor uw project!

Waarom magnetische organisatiemiddelen

In een steeds meer gedigitaliseerde wereld bieden magnetische organisatiemiddelen een tastbaar alternatief voor digitale oplossingen. Ze bevorderen de creativiteit en visuele verwerking van informatie door een tastbaar en dynamisch hulpmiddel te bieden voor het presenteren van concepten en plannen.

Het gebruik van magnetische hulpmiddelen maakt het mogelijk om snel en intuïtief wijzigingen aan te brengen, zonder te hoeven navigeren door complexe software. Bovendien bevordert de fysieke aanwezigheid van deze planningsmiddelen een duidelijke visualisatie van werkprocessen en stimuleert het teamwork door interactieve en collaboratieve sessies.

Ontdek de veelzijdigheid van onze producten

Onze magnetische planningsmiddelen bieden een breed scala aan toepassingsmogelijkheden, die veel verder gaan dan alleen het kantoor. Laten we eens kijken naar de veelzijdige toepassingen:

  • Scrum en Kanban magneten​​​​​​​ Of het nu in agile projectmanagementteams is of in de klas - onze COROPLAN scrum magneten helpen u taken duidelijk te organiseren en voortgang zichtbaar te maken.
  • Magnetische panelen voor op kantoor Deze dienen niet alleen als presentatieoppervlak in vergaderingen, maar ook als dynamisch platform voor creatieve brainstormsessies en samenwerkingsprojecten.
  • Magnetische gezichtjes en smileys Gebruik de kracht van non-verbale communicatie om feedback te geven of om de stemming in een team vast te leggen. Een prachtige aanvulling voor workshops, seminars of trainingen.
  • Magnetische vormen en tekens Ideaal voor een gestructureerde en overzichtelijke weergave van werkprocessen of projectplannen, en ze ondersteunen de visuele organisatie van ideeën en concepten..
  • Kantoormagnete Een onmisbaar hulpmiddel om belangrijke documenten en notities binnen handbereik te houden en snel toegang te krijgen tot informatie.
  • Magnetische notities Of het nu is voor snelle informatie-uitwisseling of voor het verzamelen van ideeën in een workshop - onze notities zijn herbruikbaar en milieuvriendelijk.
  • Zelfklevende magneetvierkantjes Notities, foto's of andere documenten kunnen snel en eenvoudig worden bevestigd op metalen oppervlakken – een praktische oplossing voor op kantoor en thuis.
  • Magneetfolies in DIN A4 Maak individueel vormgegeven borden, organisatiehulpmiddelen of zelfs decoraties voor evenementen en beurzen.
  • Magnetisch fotopapier voor inkjetprinters Print foto's of presentatiemateriaal direct op magnetisch papier en profiteer van de voordelen van een flexibele presentatie zonder verdere hulpmiddelen.

Onze magnetische planningshulpmiddelen combineren traditie met moderniteit en vergemakkelijken de organisatie op veel gebieden in het leven. Ontdek de vele mogelijkheden en vind het product dat bij u past!

Wellicht ook interessant voor u

«