COROSTOC magneetetiketten

Magneetetiketten zijn uw onmisbare organisatiehulpen. COROSTOC magneetetiketten zorgen in uw magazijn, productieruimte of koelhuis voor een duidelijk en overzichtelijke indeling. Ook winkels en kantoren kunnen op deze manier flexibel en ordelijk worden ingericht zonder dat de ondergrond beschadigd raakt. 

De magneetetiketten zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Ze zijn beschrijfbaar of ze kunnen worden bedrukt. 

Info en advies: 0252-41 28 42

Voor iedere toepassing de juiste magneetetiket

COROSTOC magnetische etiketten zijn etiketten om bijv.: uw magazijnstellingen en/of opslagruimtes te ordenen. 

Men kan de etiketten op verschillende manieren bewerken en hechten op elke ijzerhoudende ondergrond. Hierdoor is het een uiterst flexibel systeem en helpt het om uw ruimte overzichtelijk te maken. In tegenstelling tot zelfklevende etiketten, kunnen de magnetische labels eenvoudig verplaatst of indien nodig, verwijderd worden. 

De magnetische magazijnetiketten zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat het geschikt is voor vele toepassingen: 

COROSTOC magneetetiketten om zelf te beschrijven zijn etiketten in standaard afmetingen (afwijkende afmetingen op aanvraag vanaf 100 st.). 1 Permanente stift wordt bij iedere bestelling gratis meegeleverd. De etiketten kunnen zelf beschreven worden. Veel klanten kiezen ervoor om de magneetetiketten zelf te beplakken met teksten en/of cijfers. Wanneer men de etiketten beschrijft met onze waterafwasbare stiften, dan kan men heel eenvoudig de teksten verwijderen en de labels weer opnieuw beschrijven. Naast de standaard formaten, zijn de magazijnetiketten ook leverbaar in rollen van 5 m. lang in diverse breedtes. Op deze wijze kan men zelf de magneetrollen op de door hun gewenste lengte afknippen. 

COROSTOC print zijn magazijnetiketten, die wij geheel naar wens voor u bedrukken. U kunt dus zelf aangeven welke data u op de magneetetiketten wenst. Van barcodes, locatienummers en/of pijlen, u hoeft alleen maar uw Excel bestand aan ons door te mailen en wij maken de magneetlabels geheel op maat voor u. Flexibel en eenvoudig, dat zijn de kenmerken van onze bedrukte magneetetiketten.

Voor klanten, die hun etiketten graag zelf willen bedrukken, zijn er de COROSTOC TT magneetetiketten voor de thermotransferprinter. Deze etiketten zijn voorgestanst en worden op de rol geleverd en kunnen direct met een geschikte thermotransferprinter bedrukt worden. Een handig hulpmiddel om uw layout aan te maken is onze gratis Labeldesigner. Tevens is er ons totaalpakket, deze is voorzien van een printer, lint en magnetische etiketten op de rol. Hiermee kunt u direct beginnen met het printen van uw labels.

Mocht u vragen hebben, bel of mail ons en wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste magnetische oplossing! 

Meer informatie over beschrijfbare magneetetiketten

Magneetetiketten zijn uw onmisbare organisatiehulpen. COROSTOC magneetetiketten kenmerken uw magazijn, productieruimte, koelhuis, winkel, kantoor en werkplaats flexibel en beschermen de ondergrond. Standaard worden de magneetetiketten in het wit of geel aangeboden. De beschrijfbare magnetische etiketten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. U kunt kiezen uit voorgesneden magneetetiketten of rollen van 5m. lang. Op verzoek kunnen wij de magneetetiketten ook in andere afmetingen en kleuren leveren. De COROSTOC magneetetiketten zijn permanent magnetisch en zijn vervaardigd van een flexibele kunststof. Bij iedere bestelling ontvangt u een gratis viltstift zodat u direct kunt beginnen met het beschrijven van de magneetetiketten!

Wanneer u voorbedrukte magneetetiketten zoekt, dan zijn onze COROSTOC print magneetetiketten met opdruk de ideale oplossing voor u! De magneetetiketten kunnen wij geheel naar uw wens vervaardigen. Het bedrukte magnetische label kunnen wij in een of meerdere kleuren met uw individuele print maken. U kunt zelf de door u gewenste formaat opgeven, dit geldt ook voor het lettertype en de kleurstelling. Wij helpen u graag met het maken van uw individuele bedrukte magneetlabels. COROSTOC print magneetetiketten met opdruk zorgen door middel van bijv. artikelnummers, barcodes en/of pijlen een duidelijk overzicht overzicht binnen uw bedrijf.

Met de COROSTOC TT magneetetiketten kunt u zelf heel eenvoudig de etiketten bedrukken met uw thermotransferprinter. De speciale controle ponsgaatjes maken de herkenning van de afstand door de printer mogelijk. Daardoor wordt de afdruk op de voorgestanste etiketten steeds exact gepositioneerd. COROSTOC TT magnetische etiketten zijn in verschillende afmetingen op de rol leverbaar.

De COROSTOC flip magneetetiketten zorgen direct voor een kleurrijke codering. COROSTOC flip magnetische kleurwisselmagneten is aan beide zijden voorzien van een gekleurde toplaag, ook zijn ze aan beide zijden magnetisch. Draai simpelweg het etiket om voor een andere kleur. Uiteraard kunnen de gekleurde wisselmagneten met een viltstift beschreven worden. COROSTOC flip magneetetiketten zijn in de kleuren: rood/groen en geel/blauw leverbaar. 

Veelgestelde vragen over magnetische etiketten

Wellicht ook interessant voor u

«