Magnetische
magazijncodering

Info en advies: 0252-41 28 42

Flexibel coderen door middel van magneten

MMS Magneetservice B.V. is de bekende fabrikant en aanbieder van magnetische magazijncoderingen voor logistiek, magazijn, productie en kantoor.

Bij ons vindt u een uniek assortiment aan magneetetiketten, magnetische kaarthoezen, magnetische etikethouders en magnetische organisatiehulpmiddelen. Dit zorgt voor een opgeruimde werkplek en een flexibel projectmanagement. Wij zullen u graag overtuigen van een magnetische oplossing voor alle gebieden van operationele etikettering. Bovendien bieden wij u vriendelijk en deskundig advies, betrouwbare en snelle levering, de beste kwaliteit, netjes verpakt en gratis verzending vanaf een minimale orderwaarde vanaf € 250,00 (binnen Nederland en België). 

Door onze eigen productie in ons bedrijf kunnen wij de levertijden altijd kort houden. Om deze reden kunnen wij u een snelle realisatie van speciale oplossingen aanbieden. Heeft u iets speciaals nodig? Neem gewoon contact met ons op en wij helpen u graag met het vinden van de juiste magnetische oplossing!

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

Magnetische magazijncodering

Magnetische markeerproducten zijn ideaal voor magazijncodering. Ze zijn snel aan te brengen en kunnen worden verwijderd en hergebruikt zonder resten achter te laten. Hieronder geven wij u een kort overzicht van de ideale magnetische codering voor uw magazijn.

Praktisch handmatig etiketten opmaken

Coderingen van opslaglocaties kunnen uitstekend worden gemaakt met COROSTOC magneet-etiketten.

Deze etiketten voor opbergrekken zijn onmiddellijk leverbaar in vele standaardformaten en -vanaf 100 stuks-, ook in het door u gewenste formaat. Bij elke bestelling krijgt u een viltstift om de etiketten te beschrijven. De etiketten kunnen naar wens worden beschreven en hechten magnetisch op alle ijzerhoudende gladde oppervlakken.

Kant-en-klaar bedrukte etiketten bij het inrichten

Bij het uitrusten van opslagrekken krijgen alle opslagplaatsen gewoonlijk een unieke aanduiding.

Om de rekken te identificeren, kunnen magneetetiketten worden voorzien van opslagplaatsnummers, eventueel een streepjescode en, indien van toepassing, een pijl. Deze vorm van magazijncodering werkt het best met COROSTOC bedrukte magneetetiketten. De etiketten worden bedrukt volgens uw specificaties. U kunt ons gewoon de schapnummers en andere informatie die op de etiketten moet worden gedrukt, in een Excel-bestand toesturen. Bel ons als u vragen heeft over de productie. In hoogbouwmagazijnen worden etikettypes zoals man-down of multi-level etiketten gebruikt. Uiteraard kunnen wij deze etiketten ook voor u produceren en zullen wij u graag adviseren.

Magazijncodering met vaak wisselende of eigen etiketten.

Gedrukte papieren etiketten zijn de ideale oplossing voor alle coderingen die regelmatig veranderen en die netjes leesbaar moeten zijn. Ze kunnen flexibel worden gebruikt in magnetische etikethouders en kunnen worden verwijderd zonder resten achter te laten.

De etikethouders zijn aan de boven- en rechterzijkant open waardoor de papieretiketten makkelijk vervangen kunnen worden. U kunt COROSET etikethouders ook gebruiken voor uw eigen etiketten, die bijvoorbeeld uit uw merchandise management systeem worden gegenereerd, en magnetisch zijn aan te brengen.

Als alternatief kunt u COROSTOC TT magnetische etiketten voor thermotransferprinters gebruiken om naar behoefte rechtstreeks zelf uw magnetische etiketten te printen. Alles wat u nodig hebt is een thermo transfer printer, die al in veel bedrijven wordt gebruikt. Nadat u de etiketten hebt afgedrukt, kunt u de geperforeerde etiketten gewoon van de rol losmaken en rechtstreeks op het stalen rek bevestigen.

Magnetische kleeflaag voor oppervlakken zonder ijzerhoudende ondergrond.

Omdat niet alle oppervlakken ijzerhoudend zijn, bieden wij COROFIX staalfolie aan, een zelfklevende staalfolie met een witte voorzijde.

Dit materiaal is verkrijgbaar op rol of in vellen en kan met een schaar op maat worden geknipt. De zelfklevende achterkant maakt het gemakkelijk te bevestigen op gladde, niet-magnetische oppervlakken. Na het aanbrengen hechten alle magnetische producten betrouwbaar aan deze folie.

Markering van rijen schappen en gangpaden

Gangpaden en rijen zijn meestal gemarkeerd met grote borden. Wij bieden COROSIGN locatieborden aan als een magnetische oplossing. Zij worden aan één of beide zijden bedrukt volgens uw specificaties en aan het rek bevestigd met een bijzonder sterke magneetband of met kabelbinders. Ook leveren wij sterke magneten voor horizontale of verticale bevestiging aan de gangpaden.

Gebruik begeleidende documenten tijdens de hele operatie

De begeleidende documenten voor goederen worden in kaarthoezen optimaal beschermd tegen stof en vuil.

COROPAC magnetische kaarthoezen type 4 zijn documenthoezen die magnetisch zijn. De voorzijde is voorzien van een transparante, voor scanners leesbare, slijtvaste plastic film.

De magnetische strip op de achterkant maakt het gemakkelijk om het hoesje te bevestigen. Een speciale universele haak maakt de  hoes ook vast in stapels, op dozen of in kartonnen dozen.

De premium magneethoes COROPAC type 9 met twee bijzonder sterke neodymium magneetknoppen blijft ook kleven op gaasboxen of op plaatsen waar anders weinig contactoppervlak is. De geïntegreerde neodymiumknoppen geven de hoes ook de nodige kleefkracht in koelruimten. Het is bijzonder slipvast en een tweede insteekvak voor gekleurde etiketten biedt een extra identificatieniveau.

Meer speciale magnetische kaarthoezen vindt u in het overzicht van magnetische kaarthoezen.

Praktische statusmarkering voor standplaatsen

De flexibele signaalborden COROSIGN Light kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om te signaleren welke opslagplaatsen geblokkeerd zijn of moeten worden herschikt. De borden zijn voorzien van een sterke hechtende magneetband en kunnen bijvoorbeeld aan de stellingkolom worden bevestigd.

Met de gekleurde signaalborden kunt u de kleurcode van uw borden aanpassen aan uw behoeften. (b.v. rood=gesloten)

Wij bedrukken de borden ook graag voor u. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Mededelingen en informatie in het bedrijf

Instructies of mededelingen bestaan in bijna alle bedrijven. Deze informatie moet duidelijk zichtbaar zijn op magneetborden, machines, deuren, enz. COROPAC9000 magnetische kaarthoezen zijn ideaal voor dit doel. Deze geheel magnetische kaarthoes is praktisch te vullen en houdt de informatie netjes, schoon en leesbaar.

 

COROSIGN waarschuwings- en informatieborden zijn veelgebruikte borden in de productie. Ze hechten magnetisch over het gehele oppervlak en kunnen worden bevestigd zonder te boren of schroeven. Op het gebied van magnetische organisatiehulpmiddelen vindt u nog veel andere kleine magnetische hulpjes, zoals magnetische knoppen voor op magneetborden, magneetfolie voor direct afdrukken in inktjetprinters, etc.

«