Codeer- en markeerproducten

Info en advies: 0252-41 28 42

Flexibel coderen door middel van magneten

MMS Magneetservice B.V. is de bekende fabrikant en aanbieder van magnetische magazijncoderingen voor logistiek, magazijn, productie en kantoor.

Bij ons vindt u een uniek assortiment aan magneetetiketten, magnetische kaarthoezen, magnetische etikethouders en magnetische organisatiehulpmiddelen. Dit zorgt voor een opgeruimde werkplek en een flexibel projectmanagement. Wij zullen u graag overtuigen van een magnetische oplossing voor alle gebieden van operationele etikettering. Bovendien bieden wij u vriendelijk en deskundig advies, betrouwbare en snelle levering, de beste kwaliteit, netjes verpakt en gratis verzending vanaf een minimale orderwaarde vanaf € 250,00 (binnen Nederland en België). 

Door onze eigen productie in ons bedrijf kunnen wij de levertijden altijd kort houden. Om deze reden kunnen wij u een snelle realisatie van speciale oplossingen aanbieden. Heeft u iets speciaals nodig? Neem gewoon contact met ons op en wij helpen u graag met het vinden van de juiste magnetische oplossing!

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

«