Maggys magnetische autonaamplaten

De magneetplaten voor uw auto worden bedrukt volgens uw wensen en kunnen flexibel worden bevestigd en verwijderd.

Info en advies: 0252-41 28 42

magneetplaten op auto'sautonaamplaat magnetischreclamemagneten verwijderenmagnetische reclame voor auto's
magneetplaten op auto'sautonaamplaat magnetischreclamemagneten verwijderenmagnetische reclame voor auto's

Magnetische autoreclame

Van privé-auto naar bedrijfsauto in een mum van tijd!

Wij bedrukken de sterk klevende magneetplaten volgens uw wensen. Zo kunt u altijd en overal uw voertuig voor u laten spreken.

Magnetische autonaamplaten

Autonaamplaten zijn een praktische manier om voertuigen snel en eenvoudig te voorzien van opschriften en symbolen. Ze kunnen worden gebruikt voor reclamedoeleinden of voor de identificatie van bedrijfsvoertuigen of overheidsvoertuigen.

 

Hier vindt u informatie over magneetplaten die we op maat voor u kunnen maken.

Als u zelf magneetplaten wilt maken en op zoek bent naar geschikte magneetfolies, dan vindt u deze hier.

Toepassing en onderhoud van magneetplaten

Wanneer u magneetplaten gebruikt, is het belangrijk om ze schoon en droog te houden voor een maximale hechting. Vermijd het bevestigen van magneetplaten op oneffen of stoffige oppervlakken, omdat dit de hechting kan beïnvloeden. Ze moeten ook regelmatig worden verwijderd en schoongeveegd. De ondergrond waarop ze zijn bevestigd moet ook regelmatig worden schoongemaakt om schade aan de lak te voorkomen.

Magneetplaten kunnen in principe op de motorkap worden bevestigd als het oppervlak schoon en vrij van stof en vuil is, maar het is belangrijk dat het oppervlak glad is om maximale hechting te garanderen. Bij hoge snelheden en sterke wind kan echter de hechting worden verminderd. Bovendien moet er op warme dagen vanwege de directe zonnestraling worden opgelet dat de folie niet vastplakt. We raden aan om ze in deze gevallen dagelijks te verwijderen.

Magneetplaten zijn over het algemeen geschikt voor temperaturen tot 80 graden Celsius. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de magneetplaat niet gedurende langere tijd wordt blootgesteld aan extreme temperaturen of direct zonlicht, omdat dit de magnetische eigenschappen kan aantasten.

Magneetplaten moeten van het voertuig worden verwijderd wanneer ze niet meer nodig zijn of wanneer het voertuig wordt gewassen. Het is belangrijk dat magneetplaten niet lang op het voertuig blijven zitten, omdat ze de lak kunnen beschadigen of verkleuren. Magneetplaten moeten worden verwijderd voordat u de autowasstraat inrijdt.

Magneetplaten zijn geschikt voor een groot aantal voertuigen, zolang het oppervlak van het voertuig glad en magnetisch is. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de magneetplaat niet groter is dan de grootte van het voertuig, omdat dit de zichtbaarheid en rijveiligheid kan verminderen.

Onze magneten zijn getest door TÜV en kunnen bij juist gebruik tot 200 km/u worden gebruikt. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de magneten correct zijn bevestigd om maximale hechting en rijveiligheid te garanderen.

Bekijk ook onze instructies voor het gebruik van magneetplaten, verder op deze pagina.

Wellicht ook interessant voor u

«