MMS Labeldesigner

Gratis software voor het bedrukken van etiketten

Info en advies: 0252-41 28 42

Lay-out ontwerp voor uw etiket

Print hier uw etiketten voor diverse MMS producten eenvoudig en snel met de Label Designer:

1. Product en formaat kiezen
2. Lay-out opmaken (tekst, barcodes, pijlen)
3. Gegevens ingeven (ieder etiket kan met verschillende inhoud bedrukt worden)
4. Afdrukvoorbeeld en printen

Labeldesigner: professionele etiketten ontwerpen

Maak professionele magneetstickers en zelfklevende etiketten met onze gratis Labeldesign program - het programma waar u eenvoudig en snel uw etiketten kunt ontwerpen. U kunt de magneetstickers in speciale formaten en individuele afmetingen ontwerpen en afdrukken.

Of u nu voorraad stickers wilt afdrukken, verzendlabels nodig heeft of individuele labels voor uw bedrijf wilt maken - onze labeldesign software biedt alle functies die u nodig heeft. Van het ontwerpen van de lay-out van het etiket tot het gebruik van barcodes en variabele gegevens - u kunt alle aspecten van het etikettenontwerp eenvoudig aanpassen.

Met onze gratis etikettensoftware kunt u uw etiketten online ontwerpen en afdrukken zonder dure software of ontwerpvaardigheden nodig te hebben. Onze intuïtieve gebruikersinterface en een uitgebreide bibliotheek met ontwerpelementen zoals tekst, pijlen, rechthoeken en barcodes maken het maken van etiketten kinderspel. U kunt ook uw eigen afbeeldingen en logo's importeren om uw labels nog individueler te maken.

Nadat u uw etiketten online heeft ontworpen, kunt u een afdrukvoorbeeld bekijken en uw etiketten in elke gewenste hoeveelheid afdrukken. Onze Labeldesigner is de perfecte oplossing voor bedrijven die een eenvoudige en kosteneffectieve manier zoeken om professionele etiketten zelf te ontwerpen en af te drukken.

Probeer nu onze gratis Labeldesigner en ontwerp uw etiketten snel en eenvoudig!

Bepaal je eigen inhoud op ieder etiket

Met de Label-Designer kan verschillende inhoud op één pagina worden afgedrukt. De gewenste inhoud kan worden ingevoerd onder het derde menu-item "Gegevens". Hier stelt elke regel een etiket voor en elke kolom een tekstveld, een barcode of een pijl. Per drukproces is slechts één lay-out mogelijk.

Onze Label-Designer maakt het mogelijk om magnetische coderingen, bewegwijzeringen en barcode etiketten te maken van papieretiketten voor magnetische etikethouders of kaarthoezen die volledig magnetisch zijn. Als alternatief kunt u ook onze opties bekijken voor een door ons bedrukt magnetisch etiket.

Met de Label-Designer kunt u moeiteloos magnetische etiketten en labels met individuele inhoud bedrukken. Onze oplossingen zijn perfect geschikt voor het organiseren van magazijnen en het labelen van items. Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, neem dan gerust contact op met ons team. Wij helpen u graag verder.

Zelf barcode etiketten maken

Met de Label-Designer kunt u eenvoudig zelf barcode etiketten maken. Selecteer een etiketformaat, plaats een barcode-element op het label en voer vervolgens de gegevens voor de barcode in. Dat is alles.

U kunt natuurlijk ook andere elementen op het label plaatsen. Het barcode-element biedt ook veel andere instellingsopties, maar deze zijn alleen nodig bij speciale vereisten.

Hier vindt u meer mogelijkheden voor het maken van barcode labels (bijvoorbeeld ook kant en klaar bedrukt).

Andere nuttige informatie over de Label-Designer

Bepalen van de richting van een pijl:

Pijlen zijn handig voor het organiseren van magazijnen. De pijlrichting kan als volgt worden bepaald: geen pijl (0), omhoog (1), naar rechts (2), naar beneden (3), naar links (4).

Zelfklevende papieretiketten:

In het MMS-portfolio zijn er geen zelfklevende papieretiketten, alleen papieretiketten voor magnetische kaarthoezen of magneetfolie om te bedrukken.

Kleur van de papieretiketten:

Papieretiketten voor gekleurde COROSET magnetische etikethouders en vellen magneetfolie om te bedrukken zijn uitsluitend verkrijgbaar in het wit. Etiketten voor COROPAC magnetische kaarthoezen zijn verkrijgbaar in het wit, blauw, groen, oranje, rood en geel.

PDF afdrukken in origineel formaat met Chrome PDF Viewer:

Bij het afdrukken van etiketten is het belangrijk dat de informatie correct op het vel wordt geplaatst. Bij de geïntegreerde Chrome PDF Viewer moet de optie "Passend maken aan pagina" in het afdrukvenster worden uitgeschakeld.

Ondersteunde speciale formaten:

De Labeldesigner ondersteunt verschillende soorten etiketten, zoals papieretiketten voor magnetische etikethouders of magnetische kaarthoezen en volledig magnetische etiketten via thermo transferdruk met nummers, teksten, pijlen of barcodes. Verschillende etiketformaten kunnen worden ontworpen met behulp van vooraf ingestelde instellingen in de Labeldesigner. Als uw formaat er niet tussen staat, kunt u uw eigen formaat maken.

Ondersteunde MMS-producten:

De Label Designer kan bijpassende papieren etiketten afdrukken voor de etiketinzet aan de bovenzijde van de magnetische kaarthoezen en ondersteunt magnetische etikethouders waarvan de etiketinzet zich aan de boven- en rechterkant bevindt. Deze magnetische etikethouders zijn verkrijgbaar in geel, rood en blauw. Teksten, barcodes en pijlen kunnen ook op magneetfolie worden gedrukt.

Aantal etiketten per printopdracht:

Er kunnen maximaal 999 etiketten per printopdracht worden afgedrukt.

Wellicht ook interessant voor u

«