Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

Magneethoezen direkt van de producent

U bent hier: Producten » Magneethoezen

Magneethoezen

Vele kaarthoezen gingen u voor en na vele jaren op de markt wordt dit product nog steeds verder ontwikkeld om uw documenten zo goed mogelijk te beschermen. De COROPAC-magneethoes is van slijtvaste kunststof. De voorzijde is steeds van een aan de bovenzijde geopende, scannerleesbare transparante folie voorzien. De magneethoezen zijn er in verschillende uitvoeringen en afmetingen. De COROPAC-magneethoes bevestigt u aan metaalstellingen, draadcontainers, containers, machines en stapelgoed. Met de universeelhaken kunt u de magneethoezen bijv. ook in kartonnen dozen drukken of tussen stapelgoed klemmen.

Magneethoezen speciale aanmaak

De magneethoezen zijn voor vele doeleinden te gebruiken. De mogelijkheden om de kaarthoes naar uw wens aan te passen zijn dan ook oneindig. Maak uw keuze of u de magneethoezen met een extra zichtvenster, neodym-knoppen of beschermklep wenst.

Magneethoezen met een andere magneetband of met een geheel magnetische achterzijde, kunnen wij u leveren vanaf 100 stuks.

Vanaf 1.000 stuks kunnen wij de magneethoezen geheel naar uw wens vervaardigen. Speciale afmetingen, kleuren of een opdruk van een logo, alles is mogelijk. Besluit u zelf of u uw magneethoezen met een extra zichtvenster, sluiting, neodym-knoppen of beschermklep wenst.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Alternatieve productomschrijvingen

documentomslag, insteekomslag, insteekhoezen, dokumenthoezen, magneetmappen, magnetische documentomslagen, magnetische insteekomslagen, magnetische insteekhoezen, magnetisceh documenthoezen, documentmappen met magneetstrip, insteekmappen met magneetstrip, insteekhoezen met magneetstrip, documenthoezen

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842