COROSIGN magnetisch markeringsband

Markeer eenvoudig uw “obstakels”, “hindernissen”, etc. met onze gekleurde waarschuwingsstrepen .

Info en advies: 0252-41 28 42

magnetisch markeringsbandmagnetisch waarschuwingsbandmarkeerband
magnetisch markeringsbandmagnetisch waarschuwingsbandmarkeerband

Magneetband ter markering

Onze COROSIGN magnetisch markeringsband hecht op alle ijzerhoudende ondergronden. Ze zijn beschikbaar in twee verschillende breedtes en in verschillende kleurcombinaties. 

 

Wilt u graag vooraf een monster ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij sturen het graag naar u op. 

BreedteLengteKleur 
MB100YEBK100 mm5 mgeel/zwart 1 91,73 basket icon
MB100WHRE100 mm5 mwit/rood 1 91,73 basket icon
MB50YEBK50 mm5 mgeel/zwart 1 49,92 basket icon
MB50WHRE50 mm5 mwit/rood 1 49,92 basket icon

Het magnetische markeringstape is een flexibel tape met rode/witte of gele/zwarte strepen, dat op magnetische oppervlakken kan worden bevestigd als waarschuwing. Het is een eenvoudige en effectieve manier om gevaarlijke gebieden in werkomgevingen zoals fabrieken, werkplaatsen of magazijnen te markeren en te identificeren. Het tape kan op de gewenste lengte worden afgeknipt en hecht op alle magnetische oppervlakken.

Het magnetische markeringstape is verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleurcombinaties om aan de eisen van verschillende toepassingen te voldoen. Enkele toepassingsvoorbeelden voor het magnetische markeringstape zijn:

  • Markering van lage stalen balken om struikelgevaar te voorkomen
  • Identificatie van gevaarlijke gebieden zoals machines waar men niet in mag
  • Markering van nooduitgangen
  • Identificatie van zones met beperkte toegang of ingang
  • Markering van gebieden waar speciale voorzorgsmaatregelen nodig zijn, zoals gebieden met gevaarlijke chemicaliën of apparatuur

Het magnetische markeringstape is ook een kosteneffectieve optie in vergelijking met andere soorten markeringen of labels. Het is herbruikbaar en kan eenvoudig worden verwijderd en opnieuw worden gepositioneerd zonder dat er resten of beschadigingen op het oppervlak achterblijven.

Het is belangrijk om op te merken dat het magnetische markeringstape niet geschikt is voor gebruik in extreme omgevingen zoals hoge temperaturen of vochtigheid. Bovendien moet het niet worden gebruikt als vervanging voor andere veiligheidsmaatregelen zoals afzettingen of waarschuwingssignalen.

Al met al is het magnetische markeringstape een eenvoudige en effectieve manier om gevaarlijke gebieden te markeren en te identificeren. Het biedt een flexibele en herbruikbare optie voor verschillende toepassingen in werkomgevingen om de veiligheid van werknemers en bezoekers te verbeteren.

«