Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

Vandaag een nieuw magazijn – morgen nieuwe coderingen

U bent hier: Persberichten » Vandaag een nieuw magazijn – morgen nieuwe coderingen

Downloads

Vandaag een nieuw magazijn – morgen nieuwe coderingen

Klantvriendelijk, overzichtelijk en een aantrekkelijk design – dat is de nieuwe internet uitstraling van MMS Magneetservice, dé specialist voor magnetische magazijncoderingen uit Lisse.

Het zwaartepunt van de omvangrijke inhoudelijke en grafische vernieuwing is vooral de verbetering van de gebruiksvriendelijkheid. Door duidelijke aanwijzing van de drie verschillende gebruiksdoeleinden:  magazijncodering, flexibele magneten en reclamemagneten wordt de bezoeker van www.mms-magneet.nl  sneller en doelgerichter naar de door hem/haar gewenste producten en informatie geleid.

Met een frisse verschijning en uitgebreider aanbod presenteert MMS nu haar Onlineshops voor magazijncodering en voor magnetische basismaterialen en stelt ze haar nieuwe productlijn MAGGYs voor:  reclamemagneten  -naar klantenwens- vervaardigd.

Duidelijke afbeeldingen en een foto-slideshow zullen de magneet-geïnteresseerden direct boeien. Talrijke gebruiksvoorbeelden helpen de klant bij zijn/haar keuze. Via de Onlineshop is Expresse-bestelling mogelijk. De levering in Nederland is vanaf een aankoopbedrag van 250 € franco huis. Hier s.v.p. uw verzendvoorkeur vermelden.

Het verheugt ons, wanneer de nieuwe website een aanleiding is nieuwe informatie te verkrijgen, zegt  Christian…..
Bekijk  op onze website  onze diensten en ontdek de mogelijkheden van efficiënt gebruik en individuele magneetoplossingen voor uw bedrijf.

Over de MMS

Met vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Nederland, is MMS één der grootste fabrikanten en leveranciers  van magnetische basismaterialen en magnetische coderingssystemen. Van onze ervaringen, kennis en vindingrijkheid, profiteren klanten uit de industrie, grote ondernemingen alsmede middenstanders. Door grote voorraad en productie in eigen huis lukt het MMS de levertijd steeds kort te houden. Het  46 jarig bestaan van de firma bevestigt het succes van MMS.

MMS in Lisse werd eind jaren zestig opgericht en ontwikkelde zich snel tot dé specialist in magnetische coderingssystemen. Met vestigingen in Duitsland en Frankrijk hebben alle 3 bedrijven zich tot taak gesteld met de beste magneetmaterialen, de juiste  magnetisering en de voordeligste verwerking, optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te vinden.

Het reeds 40-jarige bestaan van de firma geeft het succes van MMS aan.

 

MMS-Magneetservice B.V.,  Meer en Duin 48, 2163 HC  LISSE Tel. +31 (0)252-412842, Fax: +31 (0) 252-418783, info@mms-magneet.nl, www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842