COROLUX snel verwisselbare displayfolies

Info en advies: 0252-41 28 42

COROLUX displayfolies zijn folies die goed bedrukt kunnen worden met digitale druk (bijv. latexdruk). De displayfolies hebben een witte coating. Ze zijn uitstekend magnetisch te bevestigen en snel te verwisselen. Omdat de folies magnetisch zijn, is herpositionering eenvoudig en er zijn geen speciale vaardigheden vereist om ze aan te kunnen brengen . Dit product is zeer geschikt voor beurzen, tentoonstellingen en presentaties.

Magnetfolie zum Bedrucken
Magnetfolie zum Bedrucken

COROLUX mag

COROLUX mag is een dunne magneetfolie die hecht aan ijzerhoudende oppervlakken. Zo kunt u bijvoorbeeld stalen deuren, muren en andere metalen oppervlakken van afdrukken voorzien. Het voordeel van deze versie is dat bestaande stalen oppervlakken direct als advertentieruimte gebruikt kunnen worden om uw afdrukken/advertenties te presenteren.

Voordelen van deze oplossing:

  • Direct beginnen zonder een muur eerst voor te moeten voorbewerken

BreedteDikteLengteKleurUitvoeringVerpakkingsEenheidPrijs 
DM0,3PET1270X20A1270 mm0,3 mm20 mwit PET, anisotroop 1 500,53 basket icon
DM0,3PET650X20A650 mm0,3 mm20 mwit PET, anisotroop 1 483,60 basket icon
Eisenfolie weißEisenfolie zum BedruckenFerrofolie für Magnettafeln
Eisenfolie weißEisenfolie zum BedruckenFerrofolie für Magnettafeln

COROLUX ferro

COROLUX ferro is een dunne folie die aan de achterkant is gecoat met ijzerdeeltjes. U bekleedt de oppervlakken waarop u de folie wilt gebruiken eenmalig met een magneetfolie. Vervolgens hecht de dunne ferro folie hierop.

Voordelen van deze oplossing:

  • Muur eenmalig bekleden met magneetfolie 
  • Hecht in meerdere lagen over elkaar 
  • Lichter materiaal, makkelijker te verzenden

BreedteDikteLengteToplaagVerpakkingsEenheidPrijs 
DF0,17PA1020X301020 mm0,17 mm30 mpapier 1 255,11 basket icon
DF0,17PET1070X301070 mm0,17 mm30 mPET 1 379,97 basket icon
DF0,17PA1020X101020 mm0,17 mm10 mpapier 1 91,82 basket icon
DF0,17PET1070X101070 mm0,17 mm10 mPET 1 136,81 basket icon
DF0,17PA1020X11020 mm0,17 mm1 mpapier 1 27,23 basket icon
DF0,17PET1070X11070 mm0,17 mm1 mPET 1 40,58 basket icon

Hoe werkt COROLUX displayfolie

COROLUX displayfolie is bedoeld om grote afdrukken snel en met weinig moeite te monteren en te verwisselen.

Het aanbrengen is uiterst eenvoudig. U plaatst de opgerolde afdruk met de bovenrand tegen het magnetische oppervlak en laat de rol langzaam afrollen. Dat is het. Net zo makkelijk kan de afdruk óók weer worden verwijderd.

De toplaag van COROLUX bestaat uit PET-folie of papier. COROLUX is uitstekend te bedrukken met digitaaldruk. Afhankelijk van de versie zijn er verschillen:

Ontdek in deze video hoe eenvoudig het is om COROLUX displayfolie aan te brengen en uw oppervlakken te transformeren!
Onze innovatieve folie biedt een eenvoudige oplossing en stelt u in staat om uw ideeën snel en eenvoudig te realiseren op eenmalig magnetisch uitgeruste oppervlakken.
Eenvoudig aan te brengen - bekijk de video hier!

COROLUX mag

De folie is zelf magnetisch en hecht op ijzerhoudende oppervlakken.

COROLUX mag hecht op alle ijzerhoudende oppervlakken. Zo kunt u bestaande metalen deuren en muren en andere oppervlakken gebruiken om uw advertentieboodschappen te presenteren.

Met COROLUX mag kunt u direct beginnen, zonder de advertentieruimtes voor te bereiden. Print eenvoudigweg op COROLUX mag displayfolie en bevestig het direct.

COROLUX ferro

De achterkant is gecoat met ijzerdeeltjes en het materiaal hecht op magneetfolie. COROLUX ferro is bijzonder dun en makkelijk te hanteren.

Als ondergrond bieden wij zelfklevende of dubbelzijdig magnetische folie aan die op muren of andere grote oppervlakken kan worden aangebracht waarna u hierop uw afdrukken/reclame-uitingen kunt presenteren, en eenvoudig regelmatig van boodschap kunt wisselen.

COROLUX ferro hecht ook in meerdere lagen over elkaar. Zo kunt u een bestaande advertentieboodschap tijdelijk bedekken of aanvullen met een toevoeging, bijvoorbeeld “Actie verlengd tot.."

Het beste is dat onze COROLUX displayfolie gemakkelijk te bedrukken en te vervangen is. U heeft geen speciale kennis of lijm nodig om uw prints te verwisselen.

Bovendien is onze folie makkelijk te verzenden en is het een kostenbesparende manier om uw reclameboodschap te presenteren. 

witte magneetfolie
witte magneetfolie

Magnetische ondergrond voor COROLUX

  • COROSTIC zelfklevende magneetfolie (om te plakken)
  • COROPOL magneetfolie dubbelzijdig gemagnetiseerd (op ijzerhoudende oppervlakken)

Speciale aanmaak displayfolies

COROLUX displayfolie is het perfecte product voor doeltreffende presentaties. Wij helpen u graag bij de verdere verwerking voor een optimaal resultaat .

Op maat gesneden

Wij snijden hele rollen van de ijzerhoudende folie COROLUX op elk gewenst formaat.

Stansen

Heeft u een speciale vorm van displayfolie nodig voor uw presentatie? Misschien is gestanst materiaal de oplossing. Met behulp van een speciaal voor u op maat gemaakte stansmal, kan de ijzerhoudende folie gestanst worden

Drukken

Doordat het ijzerhoudende materiaal een papieren of PET toplaag heeft, kan het uitstekend met geschikte druktechnieken (digitaaldruk, offsetdruk en zeefdruk) door ons met verschillende presentatie/reclameuitingen bedrukt worden .

Wellicht ook interessant voor u

«