Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

Nieuwe monstermap voor flexibele magneten – flexibele oplossingen

U bent hier: Persberichten » Nieuwe monstermap voor flexibele magneten – flexibele oplossingen

Downloads

Nieuwe monstermap voor flexibele magneten – flexibele oplossingen

Magneetfolie, magneetbanden, displayfolie, staalfolie, staalbanden en neodym-magneten; al deze producten behoren tot  het leveringsprogramma van MMS-Magneetservice B.V. 

De inzetmogelijkheden zijn veelzijdig en de gebruikersfantasie kent geen grenzen. Zo worden de flexibele magneten veel gebruikt bij displayopbouw, voor beursstands, voor presentaties van productmonsters, voor sluitingen en natuurlijk voor magnetische reclame.

Om de klanten een beter overzicht te verschaffen, krijgen zij op aanvraag niet alleen de catalogus maar ook gelijk een monstermap.

Deze bevat enkele voorbeelden uit het uitgebreide MMS productenpalet en geeft u de mogelijkheid het materiaal direct aan een praktijktest te onderwerpen.

Suggesties voor producttoepassingen of informatie staan rijkelijk afgebeeld in de catalogus. Men kan contact opnemen met het team van MMS, dat altijd graag helpt, ook bij het zoeken naar een specifieke oplossing.

Overigens zijn alle materialen voorraad items en kunnen ze direct geleverd worden. 

MMS-Magneetservice B.V.

MMS in Lisse werd eind jaren zestig opgericht en ontwikkelde zich snel tot dé specialist in magnetische coderingssystemen. Met vestigingen in Duitsland en Frankrijk hebben alle 3 bedrijven zich tot taak gesteld met de beste magneetmaterialen, de juiste  magnetisering en de voordeligste verwerking, optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te vinden.

Het reeds 40-jarige bestaan van de firma geeft het succes van MMS aan.

MMS-Magneetservice B.V.,  Meer en Duin 48, 2163 HC  LISSE

Tel. +31 (0)252-412842, Fax: +31 (0) 252-418783, info@mms-magneet.nl, www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842