Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

Nieuwe COROSET etikettenhouders overtreffen de huidige

U bent hier: Persberichten » Nieuwe COROSET etikettenhouders overtreffen de huidige

Downloads

Nieuwe COROSET etikettenhouders overtreffen de huidige

Nieuwtjes komen van MMS, de bekende fabrikant van magnetische coderingssystemen. Zijn magnetische etikettenhouder COROSET hecht nu nog sterker en is 3 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Het is de firma gelukt de hechtkracht met ca. 30% te verhogen. De etikettenhouder, die aan de achterzijde over het hele oppervlak van een magneet is voorzien, zit nu nog vaster op alle ijzerhoudende vlakken, zoals stalen stellingen, ijzeren wandpanelen enz. 

De voorkant met zijn stevige, scannerleesbare kunststof venster is ongewijzigd. De boven- en rechterkant zijn open, waardoor de bijbehorende papieretiketten er snel ingestoken of uitgenomen kunnen worden. Tevens zijn de houdertjes niet meer alleen in geel verkrijgbaar, maar ook in rood en blauw. 

Dat maakt, bij grote aantallen, een  kleurige begrenzing van verschillende markeringsgebieden mogelijk. Indien de etikettenhouders in koelhuizen gebruikt moeten worden, vraag dit dan bij de fabrikant aan, want ook hiervoor heeft MMS een geschikte uitvoering.

En nog altijd geldt: niets kan zo snel worden aangebracht en zonder sporen verwijderd worden als magnetische coderingen!

MMS-Magneetservice B.V.

MMS in Lisse werd eind jaren zestig opgericht en ontwikkelde zich snel tot dé specialist in magnetische coderingssystemen. Met vestigingen in Duitsland en Frankrijk hebben alle 3 bedrijven zich tot taak gesteld met de beste magneetmaterialen, de juiste  magnetisering en de voordeligste verwerking, optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te vinden.

Het reeds 40-jarige bestaan van de firma geeft het succes van MMS aan.

MMS-Magneetservice B.V.,  Meer en Duin 48, 2163 HC  LISSE

Tel. +31 (0)252-412842, Fax: +31 (0) 252-418783, info@mms-magneet.nl, www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842