Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

MMS presenteert magnetisch fotopapier voor inkjetprinter

U bent hier: Persberichten » MMS presenteert magnetisch fotopapier voor inkjetprinter

Downloads

MMS presenteert magnetisch fotopapier voor inkjetprinters

Heeft u uw allermooiste foto's altijd al graag magnetisch willen presenteren?

Vanaf nu levert MMS Magneetservice het magnetische fotopapier COROPRINT foto. Dat kan zonder veel moeite worden bedrukt met gangbare inkjetprinters.

Het hoogwitte, glanzende oppervlak zorgt voor optimale drukkwaliteit en briljante kleurweergave van de foto's. COROPRINT foto is verkrijgbaar in de formaten 9 x 13 cm, 9 x 16 cm en 13 x 18 cm, het fotopapier kan afzonderlijk in de printer worden gelegd. Nadat de foto's zijn geprint en uit het vel fotopapier zijn gehaald zijn ze compleet bedrukt, zonder rand. Daarbij is het nog eens extra makkelijk dat de formaten 9 x 13 cm en 13 x 18 cm zonder extra software direct vanuit Windows kunnen worden geprint. In elke verpakking vindt u een uitvoerige toelichting zodat u meteen kunt beginnen.

Als de foto's eenmaal zijn geprint raken ze nooit meer zoek, want door de magnetische hechtkracht kunnen ze op heel veel plekken worden aangebracht en getoond. Of stelt u zich eens voor, hoe enthousiast de gasten van evenementen en bruiloften zullen zijn als ze een fotomagneet cadeau krijgen. Om die te maken heeft u alleen een digitale camera, een computer of laptop, een inkjetprinter en COROPRINT foto nodig.

MMS Magneetwervice B.V.

MMS in Lisse is begin jaren zeventig opgericht en heeft zich al snel ontwikkeld tot een specialist voor magnetische markeringssystemen. Met filialen in Frankrijk en Duitsland hebben alle drie bedrijven zich ten doel gesteld om met het beste magneetmateriaal, de meest geschikt vorm van magnetisering en de meest  gunstige verwerking optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te realiseren. Het feit dat de bedrijven al sinds 40 jaar bestaan laat zien hoe succesvol MMS te werk gaat.

MMS Magneetservice B.V., Meer en Duin 48, NL-2163 HC Lisse

Tel.: +31 (0)252-41 28 42, Fax: +31 (0)252-41 87 83, info@mms-magneet.nl, htttp://www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842