Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

Markeren met COROPAC magneethoezen

U bent hier: Persberichten » Markeren met COROPAC magneethoezen

Downloads

Markeren met COROPAC magneethoezen

Waar laat u de berg briefjes, barcodes, ponskaarten, pakbonnen en alle andere papieren die bij magazijnopslag ontstaat? 

Een werkelijk zinvolle oplossing biedt MMS-Magneetservice B.V. met haar magneethoezen. Deze kunststofhoezen, aan de voorkant transparant en aan de achterkant magnetisch, zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: DIN A6 – DIN A4, liggend of staand, met magneetband of met 2 extra sterke Neodymknoppen, met geïntegreerde haken of met  de gepatenteerde universeelhaken, welke moeiteloos vastklemmen aan containerranden of vasthouden tussen stapelgoed waarborgt.

En wat doet u met dikke documenten, gebruiksaanwijzingen, handboeken enz.?

De nieuwe COROPAC-box is als DIN A4 hoes met de afmeting 315 mm x 220 mm x 10 mm speciaal voor dit doel bedacht. De ook optisch aansprekende box uit transparant Polypropyleen kan met 2 sterk hechtende Neodymmagneten, die zelfs aan kleine staaloppervlakken hechten, of met de universeelhaken bevestigd worden.

Wanneer iets altijd zichtbaar gemarkeerd moet zijn, in het magazijn, in het bedrijf of bij de goederenstroom, met magneethoezen geen probleem!

 

MMS-Magneetservice B.V.

MMS in Lisse werd eind jaren zestig opgericht en ontwikkelde zich snel tot dé specialist in magnetische coderingssystemen. Met vestigingen in Duitsland en Frankrijk hebben alle 3 bedrijven zich tot taak gesteld met de beste magneetmaterialen, de juiste  magnetisering en de voordeligste verwerking, optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te vinden.

Het reeds 40-jarige bestaan van de firma geeft het succes van MMS aan.

MMS-Magneetservice B.V.,  Meer en Duin 48, 2163 HC  LISSE

Tel. +31 (0)252-412842, Fax: +31 (0) 252-418783, info@mms-magneet.nl, www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842