Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

Flexibele magneten – flexibele oplossingen, MMS brengt een nieuwe catalogus

U bent hier: Persberichten » Flexibele magneten – flexibele oplossingen, MMS brengt een nieuwe catalogus

Downloads

MMS brengt een nieuwe catalogus voor magnetische basismaterialen

Vers van de pers presenteert MMS-Magneetservice flexibele, magnetische producten zoals magneetfolies, magneetbanden,  staalfolies en –banden. Ieder product wordt uitvoerig beschreven en de lezer krijgt ideeën door de afgebeelde gebruiksvoorbeelden. Voor stand-bouwers en displayfabrikanten werd speciale informatie samengesteld en ook voor de vervaardiging van sluitingen werden enkele voorbeelden en tips afgedrukt. Bijzonder interessant kunnen ook de nieuwe producten COROLUX-ijzerhoudende displayfolie  en  Neodym-magneten zijn.

COROLUX-ijzerhoudende displayfolie kan men uitstekend bedrukken en op magnetische vlakken aanbrengen. Zo kunnen presentatieborden eenvoudig van verwisselbare grafieken worden voorzien. De vlakken worden éénmalig van een magneetfolie als ondergrond voorzien en de bedrukte COROLUX folie hecht daar op – zelfs in meer lagen over elkaar.

Neodym-magneten zijn bijzonder sterk hechtende magneetknoppen, die vooral door hun puntsgewijze sterke hechtkracht uitblinken. Deze magneten laten zich nagenoeg onzichtbaar in vele materialen verwerken en zijn hierdoor uitermate geschikt voor productie van sluitingen.

Alle producten zijn in de bewezen topkwaliteit direct leverbaar en de catalogus wordt op aanvraag graag verstuurd. Uiteraard beantwoordt het team van MMS alle vragen en speciale wensen ook telefonisch.

MMS-Magneetservice B.V.

MMS in Lisse werd eind jaren zestig opgericht en ontwikkelde zich snel tot dé specialist in magnetische coderingssystemen. Met vestigingen in Duitsland en Frankrijk hebben alle 3 bedrijven zich tot taak gesteld met de beste magneetmaterialen, de juiste  magnetisering en de voordeligste verwerking, optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te vinden.

Het reeds 40-jarige bestaan van de firma geeft het succes van MMS aan.

MMS-Magneetservice B.V.,  Meer en Duin 48, 2163 HC  LISSE

Tel. +31 (0)252-412842, Fax: +31 (0) 252-418783, info@mms-magneet.nl, www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842