Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

COROSTOC print – Magneetetiketten naar wens bedrukt

U bent hier: Persberichten » COROSTOC print – Magneetetiketten naar wens bedrukt

Downloads

COROSTOC print – Magneetetiketten naar wens bedrukt

U heeft een duidelijke en op uw bedrijf afgestemde magazijncodering nodig? U wilt bovendien niet alle stellingen beplakken,onhandig bordjes schroeven enz. enz.?

Met de magnetische etiketten COROSTOC print van MMS-Magneetservice, de specialist voor magazijncodering heeft u het beste in huis. Ongeacht welke afmeting of kleur de etiketten moeten hebben, ongeacht cijfercombinaties, artikel,- of barcodenummers,  bedrukt, volgens uw bestand (bijv. excel) vervaardigt dit bedrijf uw individuele magazijncodering voor u. ( Vanaf 100 stuks)

Ook in hun makkelijke gebruik  zijn ze nauwelijks te overtreffen. Door de magneethechting zijn ze op de juiste ondergrond bijzonder makkelijk aan te brengen, indien nodig steeds te verwisselen en ze verliezen hun hechtkracht niet.

Zelfs in bevroren koelhuizen blijven de etiketten op hun bestemde plaats. Dit resulteert in een goed leesbare opslagcodering, die een glad verloop van alle verwerkingsstappen in het magazijn betrouwbaar ondersteunt.

MMS-Magneetservice B.V.

MMS in Lisse werd eind jaren zestig opgericht en ontwikkelde zich snel tot dé specialist in magnetische coderingssystemen. Met vestigingen in Duitsland en Frankrijk hebben alle 3 bedrijven zich tot taak gesteld met de beste magneetmaterialen, de juiste  magnetisering en de voordeligste verwerking, optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te vinden.

Het reeds 40-jarige bestaan van de firma geeft het succes van MMS aan.

MMS-Magneetservice B.V.,  Meer en Duin 48, 2163 HC  LISSE

Tel. +31 (0)252-412842, Fax: +31 (0) 252-418783, info@mms-magneet.nl, www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842