Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

COROSIGN - Magneetborden met zeggingskracht

U bent hier: Persberichten » COROSIGN - Magneetborden met zeggingskracht

Downloads

Magneetborden met zeggingskracht

Met de nieuwe magnetische waarschuwings- en aanwijzingsborden van de firma MMS-Magneetservice lukt het om een perfecte bewegwijzering aan te brengen, om ruimtes aan te duiden of te waarschuwen voor gevaar.

In een handomdraai zorgen de flexibele hulpmiddelen voor de tekst aan  een brandwerende deur, die altijd gesloten moet blijven, voor de aanwijzing dat er een lift in het bedrijf is, voor machines, die een servicebeurt hebben gehad enz.
Met 45 standaardborden omvat MMS de meest gangbare, commerciële aanduidingen, die direct vanaf  1 st. leverbaar zijn. Het optimale bordformaat van 280 x 190 mm zorgt voor een snelle herkenning en snappen van de informatie. De hoogwaardige kwaliteit van de borden onderscheidt zich door de sterke magnetische hechtkracht en de duidelijke afbeeldingen. 

In magazijn, productie, kantoor of kelder, met deze borden maakt men altijd een goede indruk. Ze zijn watervast en daardoor voor binnen- en buitengebruik geschikt. Voor het innovatieve team van MMS is het natuurlijk eenvoudig op individuele wensen in te gaan en een opdruk naar wens te maken.

Wanneer  de ijzerhoudende ondergrond ontbreekt, dan zorgt COROFIX staalfolie door het beplakken van kunststof, aluminium  of hout voor de oplossing. Hierdoor hechten de praktische borden overal en garanderen ze met hun boodschap een vlotte afwikkeling.

 

MMS-Magneetservice B.V.

MMS in Lisse werd eind jaren zestig opgericht en ontwikkelde zich snel tot dé specialist in magnetische coderingssystemen. Met vestigingen in Duitsland en Frankrijk hebben alle 3 bedrijven zich tot taak gesteld met de beste magneetmaterialen, de juiste  magnetisering en de voordeligste verwerking, optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te vinden.

Het reeds 40-jarige bestaan van de firma geeft het succes van MMS aan.

MMS-Magneetservice B.V.,  Meer en Duin 48, 2163 HC  LISSE

Tel. +31 (0)252-412842, Fax: +31 (0) 252-418783, info@mms-magneet.nl, www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842