Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

COROSET - XL Etikettenhouders voor palletstellingen

U bent hier: Persberichten » COROSET - XL Etikettenhouders voor palletstellingen

Downloads

XL Etikettenhouders voor palletstellingen

Duidelijk wijzen de magnetische etikettenhouders door hun grootte en hun opvallende kleuren in blauw, rood en geel de magazijnaanduidingen aan.

De beproefde magnetische etikettenhouders COROSET van de firma MMS-Magneetservice zijn er nu ook in 2 extra grote afmetingen, speciaal ontwikkeld voor palletstellingen.

De nieuwe etikettenhouders met de buitenformaten 220 x 81 mm en 307 x 112 mm zijn ook aan de hoogste opslagplaats duidelijk zichtbaar. Ze zijn aan 2 kanten open om papieretiketten snel in te schuiven, hechten door een sterke magneet op de gehele achterzijde en ze zijn natuurlijk scanner leesbaar.

Een ander pluspunt: ze zijn er in blauw, rood en geel en hierdoor kan, indien gewenst, ook een gekleurde begrenzing van stellingplaatsen aangegeven worden.

In totaal biedt MMS nu in zeven verschillende afmetingen haar etikettenhouders aan. Op aanvraag krijgt de klant een monster om in de praktijk te testen.

Wat altijd kracht blijft: niets laat zich zo snel aanbrengen en -zonder sporen na te laten- weer verwijderen als een magnetische magazijncodering. Op dit gebied is MMS al meer van 40 jaar marktleider.

 

MMS-Magneetservice B.V.

MMS in Lisse werd eind jaren zestig opgericht en ontwikkelde zich snel tot dé specialist in magnetische coderingssystemen. Met vestigingen in Duitsland en Frankrijk hebben alle 3 bedrijven zich tot taak gesteld met de beste magneetmaterialen, de juiste magnetisering en de voordeligste verwerking, optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te vinden.

Het reeds 40-jarige bestaan van de firma geeft het succes van MMS aan.

 

MMS-Magneetservice B.V.,  Meer en Duin 48, 2163 HC  LISSE
Tel. +31 (0)252-412842, info@mms-magneet.nl, www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842