Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

COROPAC magneethoezen type 9 - de nieuwe hoezen met de sterke hechtkracht

U bent hier: Persberichten » COROPAC magneethoezen type 9 - de nieuwe hoezen met de sterke hechtkracht

Download

COROPAC magneethoezen type 9 - de nieuwe hoezen met de sterke hechtkracht

Magneethoezen om magazijnmarkeringen mee te maken, werkbriefjes in te bewaren of om werkinstructies veilig aan te brengen zijn intussen in verschillende uitvoeringen bekend in magazijn, productie en kantoor.

MMS Magneetservice, presenteert de praktische hulpen voor magnetisch markeren al sinds 40 jaar in heel Europa. En toch lukt het MMS nog steeds om telkens weer een innovatieve nieuwe ontwikkeling op de markt te brengen.

Vanaf nu levert MMS een hoes die gekenmerkt wordt door een sterke hechtkracht, een bijzondere beveiliging tegen verschuiven en een extra zichtvenster om etiketten achter te schuiven. De COROPAC magneethoezen van het type 9 zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen waarbij maar een gering hechtoppervlak ter beschikking staat. Door 2 supersterke Neodymknoppen hechten de enveloppen bijvoorbeeld ook aan draadwerk of verijsde stalen oppervlakken zoals die in koelhuizen voorkomen. Twee kleine magneten zijn zo ingebracht dat ze niet opvallen. Als je de hoes van voren bekijkt, zit deze vrijwel naadloos op het hechtoppervlak. Als een hechtoppervlak compleet ontbreekt, kan de hoes vanzelfsprekend ook worden bevestigd met het bekende universeel toepasbare haakje.

Door het extra zichtvenster is een bijkomende mogelijkheid ontstaan om te markeren, want daar kunnen bedrukbare papieren etiketten in verschillende kleuren achter worden geschoven. Zo kunnen de hoezen bijvoorbeeld op basis van de dagen van de week, urgentie o.i.d. worden gemarkeerd. Op die manier valt het beoogde doel van de markering direct op.

De hoezen zijn verkrijgbaar voor de formaten A5 liggend, A4 staand en A4 liggend.

De papieren etiketten voor het zichtvenster zijn gecentreerd op A4 vellen aangebracht en kunnen met de hand of met elke in de handel verkrijgbare printer van tekst worden voorzien. Ze zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, met per vel 18 etiketten.

MMS-Magneetservice B.V.

MMS in Lisse werd eind jaren zestig opgericht en ontwikkelde zich snel tot dé specialist in magnetische coderingssystemen. Met vestigingen in Duitsland en Frankrijk hebben alle 3 bedrijven zich tot taak gesteld met de beste magneetmaterialen, de juiste  magnetisering en de voordeligste verwerking, optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te vinden.

Het reeds 40-jarige bestaan van de firma geeft het succes van MMS aan.

MMS-Magneetservice B.V.,  Meer en Duin 48, 2163 HC  LISSE

Tel. +31 (0)252-412842, Fax: +31 (0) 252-418783, info@mms-magneet.nl, www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842