Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

COROLUX Displayfolie, het flexibele presentatie wonder

U bent hier: Persberichten » COROLUX Displayfolie, het flexibele presentatie wonder

Downloads

  • Persbericht: displayfolieFerro-magnetische displayfolie die eenvoudig aangebracht kan worden op magnetische ondergronden.
  • Persfoto: COROLUX displayfolieWanneer de ondergrond voorzien is van magneetfolie, dan kan de individueel bedrukte displayfolie heel eenvoudig aangebracht en weer verwisseld worden.

COROLUX Displayfolie, het flexibele presentatie wonder

Vanaf nu kunt u afbeeldingen, grafieken, reclameposters  bliksemsnel aanbrengen, verwisselen, verwijderen of zelfs aanvullen zonder te hoeven tillen, lastig monteren of te reinigen. MMS-Magneetservice (MMS), presenteert haar nieuwe displayfolie COROLUX, die extreem eenvoudig te hanteren is.

Het gaat om een nieuwe folie, die ijzerdeeltjes bevat en met PET of papier is gecoat. Het laat zich prima digitaal, met offset of met zeefdruk bedrukken en het vederlichte gewicht garandeert probleemloos gebruik.

Men dient slechts de vlakken waarop COROLUX gebruikt zal worden, van magneetfolie te voorzien, aansluitend bedrukte COROLUX aanbrengen en afrollen. Net zo eenvoudig kunnen meer afdrukken worden aangebracht of verwijderd, want COROLUX hecht ook in meer lagen over elkaar en omdat er geen lijm nodig is zijn er geen restsporen.

Voor het aanbrengen van de ondergrond zijn de volgende methodes voorhanden:
met 2-zijdig magnetische folie kan men ijzeren vlakken hiermee uitrusten zonder een lijmlaag te gebruiken. Zelfklevende magneetfolie is geschikt voor alle niet ijzerhoudende oppervlakken, zoals bijv. kunststof, hout, aluminium, glas enz.

De magneetfolie op de ondergrond plakken en COROLUX op de magneetfolie laten hechten: klaar. 

COROLUX is op rollen met een breedte van 1,02 m en 1,07 m verkrijgbaar en de bijbehorende magneetfolie levert MMS natuurlijk ook. Vraag direct monsters om te testen aan en overtuigt u zich van COROLUX, het presentatie wonder!

MMS-Magneetservice B.V.

MMS in Lisse werd eind jaren zestig opgericht en ontwikkelde zich snel tot dé specialist in magnetische coderingssystemen. Met vestigingen in Duitsland en Frankrijk hebben alle 3 bedrijven zich tot taak gesteld met de beste magneetmaterialen, de juiste  magnetisering en de voordeligste verwerking, optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te vinden.

Het reeds 40-jarige bestaan van de firma geeft het succes van MMS aan.

MMS-Magneetservice B.V.,  Meer en Duin 48, 2163 HC  LISSE

Tel. +31 (0)252-412842, Fax: +31 (0) 252-418783, info@mms-magneet.nl, www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842