Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

3 groepen, 1 catalogus

U bent hier: Persberichten » 3 groepen, 1 catalogus
Voor het eerst alle producten in 1 catalogus
3 groepen, 1 catalogus

Downloads

Van magneetetiketten tot staalfolie, de nieuwe catalogus is uit!

In het tweede half jaar van 2017 presenteert MMS Magneetservice haar productenlijn op een nieuwe manier.

Per direct verkrijgbaar -en zoals nog nooit eerder gepresenteerd- is de nieuwe MMS catalogus. Voor het eerst staat het gehele assortiment, van magnetische magazijncodering tot flexibele magneten, maar ook de reclamemagneten, nu overzichtelijk in 1 catalogus. In het eerste gedeelte vindt men de producten voor magazijncoderingen, zoals: magneetetiketten, magnetische etikettenhouders en organisatiemiddelen, terwijl men in het middengedeelte de magneetfolies, magneetbanden en staalfolies aantreft. Als laatste tonen wij de reclamemagneten.Vanaf nu staan alle bekende en ook enkele nieuwe producten in één catalogus bij elkaar - overzichtelijk en duidelijk; of het magnetische materiaal nu voor voor magazijnordening, voor verdere verwerking of voor reclame nodig is. Deze uitgebreide catalogus is vanaf nu gratis verkrijgbaar via het contactformulier van MMS:

Catalogus aanvragen

De website heeft vanaf nu ook dezelfde stijl en uitstraling als de catalogus, zodat het 1 geheel vormt. Door deze vernieuwde huisstijl is er een duidelijk overzicht van alle producten in de 3 groepen. Duidelijk op papier en internet!

MMS Magneetservice B.V.

De firma MMS uit Lisse is eind jaren zestig opgericht en het bedrijf ontwikkelde zich snel tot een specialist op het gebied van magnetische coderingssystemen. De vestigingen in Frankrijk en Nederland hebben zich, samen met het moederbedrijf in Duitsland, tot doel gesteld optimale en innovatieve oplossingen voor hun klanten te vinden met gebruikmaking van het beste magnetische materiaal, de juiste magnetisering en de voordeligste verwerkingsmethodes. Het feit dat MMS al meer dan 40 jaar bestaat, bewijst het succes van de firma.

MMS Magneetservice B.V., Meer en Duin 48, 2163 HC Lisse Tel.: +31 (0)252-41 28 42, Fax: +31 (0) 252-41 87 83, info@mms-magneet.nl, www.mms-magneet.nl

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842