Magnetische materialen voor standbouw

Info en advies: 0252-41 28 42

In de standbouw worden magneetfolies en magneetbanden veel gebruikt, vooral als sluitingen voor stands en expositiewanden. Hieronder volgen enkele voorbeelden van het gebruik van magneetfolies en banden in de standbouw:

Sluitingen voor beursstands

Magnetische sluitingen worden vaak gebruikt om de wanden van een beursstand of een expositiewand te bevestigen. De magnetische folies of tapes worden aan de achterzijde van de wanden bevestigd en houden ze op hun plaats. In vergelijking met traditionele klembevestigingen zijn magnetische sluitingen eenvoudiger te gebruiken en beschadigen ze de wanden niet. De voordelen van dit type sluitingen zijn onder andere de snelle en eenvoudige installatie, het eenvoudige gebruik en de mogelijkheid om de wanden snel en eenvoudig te veranderen.

Bevestiging van grootformaat prints

Een bijzonder praktische methode om grootformaat prints aan beursstands te bevestigen is door een dunne displayfolie te bedrukken die is gecoat met ijzerdeeltjes. Als basis wordt magneetfolie gebruikt en de prints hechten aan deze magnetische oppervlakte (omgekeerd aan wat normaal is). Dit heeft als voordeel dat de prints eenvoudig kunnen worden opgerold en verplaatst. De plaatsing is zeer eenvoudig. U plaatst alleen de bovenkant van de print op de ondergrond en laat de rol zichzelf afrollen. Om opnieuw te positioneren, rolt u het gewoon weer op.

Verlichting van beursstands

Magneetbeugels zijn een geweldige manier om verlichting op een beursstand te bevestigen. De beugels bestaan uit een magnetische voet en een flexibele arm waarop de verlichting wordt bevestigd. De magnetische voetsteunen kunnen eenvoudig op elk metalen oppervlak worden bevestigd en maken een snelle en eenvoudige uitlijning van de verlichting mogelijk. De voordelen van dit type houders zijn onder andere de snelle installatie, het eenvoudige gebruik en de mogelijkheid om de verlichting snel en eenvoudig opnieuw te positioneren.

Bevestiging van promotiemateriaal

Magnetische houders zijn ook een geweldige manier om promotiemateriaal op een beursstand te bevestigen. Kleine magneten of magnetische folie of tape kunnen aan de achterzijde van het promotiemateriaal worden bevestigd om ze aan magnetische oppervlakken zoals beurswanden en stands te bevestigen. Wij bieden ook ijzerfolie en ferrofolie aan voor niet-metalen oppervlakken, die perfect kunnen worden geïntegreerd. De magneten maken het voor bezoekers eenvoudig om het promotiemateriaal snel en gemakkelijk te verwijderen zonder het te beschadigen. De voordelen zijn onder meer het gemakkelijke gebruik, de mogelijkheid om het promotiemateriaal snel en eenvoudig opnieuw te positioneren en de mogelijkheid om het herhaaldelijk te gebruiken.

Bevestiging van displays

Magnetische materialen zijn ook zeer geschikt voor de bevestiging van displays op een beursstand. De magnetische folies of tapes worden aan de achterkant van het display geplakt en vervolgens bevestigd aan een magnetisch oppervlak. Omdat er geen lijm of andere bevestigingsmiddelen nodig zijn, kan het display snel en gemakkelijk worden bevestigd en verwijderd. De voordelen zijn onder meer de snelle installatie, het gemakkelijke gebruik en de mogelijkheid om het display snel en gemakkelijk opnieuw te positioneren.

Bevestiging van beursafbeeldingen

Magneetfolies zijn ook zeer geschikt voor de bevestiging van beursafbeeldingen op verschillende oppervlakken, waaronder beurswanden, metalen dragers en metalen frames. De magnetische folies worden aan de achterkant van de afbeeldingen geplakt en kunnen vervolgens op het oppervlak worden geplaatst. Omdat er geen lijm of andere bevestigingsmiddelen nodig zijn, kunnen de afbeeldingen snel en gemakkelijk worden bevestigd en verwijderd. Als een ferromagnetische ondergrond nodig is, bieden we ijzerfolie en ferrofolie aan om oppervlakken magnetisch te maken. De voordelen zijn onder meer de snelle installatie, het gemakkelijke gebruik en de mogelijkheid om de afbeeldingen steeds opnieuw te gebruiken.

Samenvattend bieden magnetische folies en magneetbanden in de standbouw veel voordelen, zoals een snelle installatie, eenvoudige bediening, de mogelijkheid om wanden, afbeeldingen en displays snel en eenvoudig opnieuw te positioneren en de mogelijkheid om beursstands snel en eenvoudig te veranderen. Magnetische sluitingen en magnetische houders zijn geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen in de standbouw, zoals de sluiting van beursstands, de bevestiging van beursafbeeldingen, de verlichting van beursstands, de bevestiging van promotiemateriaal en de bevestiging van displays.

Wellicht ook interessant voor u

«