In enkele stappen het perfect gedrukte etiket!

Info en advies: 0252-41 28 42

Labels maken met de Labelontwerper

Deze handleiding laat zien hoe je labels maakt met de Labelontwerper. Er is ook een video waarin wordt getoond hoe je de lay-outs voor je magnetische markering kunt maken.

Labelontwerper starten

U kunt de Labelontwerper starten via de link in een nieuw venster.

Daarnaast zijn er nog meer informatie en handleidingen over de Labelontwerper.

Stap voor stap instructies voor de Labeldesigner

Labeldesigner starten (wordt in een nieuw venster geopend)

 

  1. Product, bijv. het gewenste etiketformaat kiezen (note: mocht uw etiket een afwijkend formaat hebben, neem dan s.v.p. contact met ons op. Wij maken graag een individuele oplossing voor u).
  2. Lay-out van het etiket ontwerpen d.m.v. tekst, barcode en/of pijl: klik rechts op het gewenste "gereedschap" en vervolgens klikt u op een plek in het etiket. Positioneer en verander het veld geheel naar wens met uw muis.
  3. Voer uw data handmatig of via een Excel-bestand in (gewenste cellen markeren, met Ctrl+C kopiëren en met Ctrl+V kunt u uw data weer plakken in het eerste gemarkeerde veld).
  4. Voorbeeld controleren & printen.

Lay-out opslaan


 Tip: let u er s.v.p. op dat bij het afdrukken de automatische formaataanpassing gedeactiveerd is, anders wordt de grootte en positionering op het papier eventueel gewijzigd

Download: Handleiding voor de Labelontwerper als PDF

Videohandleiding voor de Labelontwerper

Bekijk deze video waarin wordt uitgelegd hoe je met de MMS Labelontwerper je magneetlabels of andere etiketteringsproducten kunt bedrukken.

Wellicht ook interessant voor u

«