Informatie over de perfecte kleefkracht van magneetbanden

Info en advies: 0252-41 28 42

Door een magneet op een andere magneet te plaatsen wordt een 30% hogere hechting bereikt. COROMAX magneetbanden kunnen altijd op elkaar gebruikt worden door een van de banden 180 graden te draaien.

COROMAX magneetband MS1SK20X30-1 past altijd op COROMAX magneetband MS1SK20X30-2. Voordeel: 1 band per zijde.

COROMAX magneetband MS1,5SK25,4X30 en 2 magneetbanden MS1,5SK12,7X30-1 zijn te combineren. Voordeel: naadloos aanbrengen van displays.

COROMAX magneetbanden zijn altijd te combineren met COROFIX staalfolie -of band en elke andere ijzerhoudende ondergrond.

Profielmagneetbanden met H- of T-profiel voor toepassingen in insectenhorren of douchecabines.

COROMAX magneetbanden zijn permanentmagneten die hun hechtkracht nooit verliezen. Temperatuurschommelingen zijn van beperkte invloed op de hechtkracht - en dan nog slechts tijdelijk. De normale hechtkracht is bij ca. 20 graden weer terug.
Let er bij het gebruik van COROMAX magneetbanden op, dat ze over de gehele lengte goed aansluiten op de ondergrond. Na het aanbrengen van de kleeflaag dient u er rekening mee te houden, dat de lijm pas na ca. 24 uur volledig uitgehard is. De hechtkrachttabel toont de hechtweerstand bij een luchtspleet van 0. De luchtspleet is de afstand tussen de magneet en het staal.
Magneetbanden met standaard kleeflaag zijn geschikt voor gladde oppervlakken, magneetbanden met foamtape voor ruwe oppervlakken.
Wij kunnen dit product uiteraard ook aan uw speciale, individuele wensen aanpassen. Wij kunnen bijv. de banden voor u op maat snijden.

Wellicht ook interessant voor u

«