COROSTOC TT magnetische etiketten

Info en advies: 0252-41 28 42

...kunnen met veel gangbare Thermotransferprinters bedrukt worden en maken zo een supersnelle en flexibele codering mogelijk.
Houd er rekening mee dat het printen alleen mogelijk is met de thermotransfer-printer en niet met een thermodirectprinter.
Bij thermoprint wordt een speciaal kleurenlint gebruikt om te printen. Dat lint word door een thermodrukknop geleid die wordt verhit; op die manier wordt het te printen beeld overgebracht. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat de kleurafdruk exact overeenkomt met het voorbeeld, zo wordt op COROSTOC TT etiketten een uitstekende drukkwaliteit bereikt. Door de ingestanste sturing op het plaatje herkent de GAP sensor in uw apparatuur het formaat ervan. Zo kan voor een exacte positionering van de opdruk worden gezorgd. De GAP sensor moet verstelbaar zijn om op die manier de juiste positie te kunnen instellen.
Bij thermodirectprint wordt met een thermodrukknop speciaal papier bedrukt. Dit printprocedé gebruikt men vaak voor het printen van kassabonnen, prijsetiketten, entreebewijzen en dergelijke doeleinden. COROSTOC TT etiketten zijn niet geschikt voor dit printprocedé.
Printers die een blackmark-sensor gebruiken om het formaat van de etiketten te herkennen zijn niet geschikt voor COROSTOC TT.

Let bovendien op de volgende punten:

  • Printerlint: om een optimaal resultaat te bereiken is deze van was/hars
  • Druk: hiermee wordt de gewenste materiaalsterkte ingesteld (ons materiaal is ca. 0,4 mm dik)
  • Printsnelheid: in de regel geldt: hoe langzamer de printsnelheid, des te beter is de kwaliteit
  • Temperatuur: controleer de instelling van de drukkop en stel de temperatuur – indien mogelijk – hoog in. Dat doet u via het printermenu

Laat de etiketten na het drukken even opdrogen, anders zou de afdruk kunnen vervagen. Bewaar de etiketten zo dat ze niet met stof in aanraking komen om een goed resultaat te kunnen garanderen. Let bij uw bestelling op de buitendiameter van de rol. Dat is aangegeven op onze prijslijst. Let er op, dat bij het ophangen van de rol in de printer de kern goed in de ophanging past en de rol niet uitzakt. Gebruik in dit geval de meegeleverde adapter omdat de etiketten anders kunnen afscheuren. Het is mogelijk dat voor kleine printers een externe rolhouder nodig is. Die kunt u in een speciaalzaak kopen.
De etiketten vóór het afscheuren even knikken.

Download: Gebruiksaanwijzingen voor COROSTOC TT magnetische etiketten

Wellicht ook interessant voor u

«