Etikettering in koelhuizen

Bij het etiketteren van koelhuizen zijn er een paar speciale uitdagingen die moeten worden opgelost, zodat de etikettering ook bij lage temperaturen standhoudt.

Info en advies: 0252-41 28 42

Het juiste product kiezen

Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van of u een etiket met de hand, voorgedrukt of met uw eigen afdruk nodig heeft. 

Controle van de kleefkracht

Indien de oppervlakken waarop de magneten moeten hechten, met ijs worden bedekt, leidt dit tot gladde oppervlakken en wordt de afstand tussen de ondergrond en de magneet groter. Daarom moeten de magneten bijzonder sterk zijn.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen met een hoge kleefkracht. Niettemin raden wij aan de kleefkracht te testen met behulp van monsters. Indien gewenst kunnen wij veel producten ook uitrusten met nog sterkere magneten.

Laat ons weten in welke producten u geïnteresseerd bent, zodat wij u monsters kunnen sturen.
 

Etiketteren van magnetische etiketten met permanente stiften

Als u met stiften op de etiketten wilt schrijven, raden wij u aan permanente markers te gebruiken. Bij waterafwasbare stiften kan condensvorming snel leiden tot vlekken. 

Kunststoffen bij lage temperaturen

Kunststoffen worden hard als ze koud zijn. Als kunststoffen onderdelen dan bijvoorbeeld op een harde rand vallen, kunnen ze beschadigd raken. Daarom moet er altijd voor worden gezorgd dat de producten niet aan bijzondere spanningen worden blootgesteld wanneer zij worden gekoeld.

Wellicht ook interessant voor u

«