Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

Magneetetiketten

U bent hier: Producten » Magneetetiketten

Magneetetiketten

Magneetetiketten zijn uw onmisbare organisatiehulpen. COROSTOC magneetetiketten kenmerken uw magazijn, productieruimte, koelhuis, winkel, kantoor of werkplaats flexibel en beschermen de ondergrond. Ze zijn beschrijfbaar of kant en klaar bedrukt, wit of gekleurd verkrijgbaar.

 

Dé magneetetiketten voor vele toepassingen

COROSTOC magneetetiketten zijn beschrijfbare magneten voor bijv. stellingen en liggers in uw magazijn. De etiketten kunnen op verschillende wijzen bedrukt worden en hechten permanent op iedere ijzerhoudende ondergrond. Hierdoor bent u uiterst flexibel en ziet uw magazijn er overzichtelijk uit! In tegenstelling tot de zelfklevende etiketten kan men de magnetische etiketten eenvoudig verplaatsen of verwijderen.

De beschrijfbare magneten zijn er in vele verschillende uitvoeringen:

COROSTOC magneetetiketten om zelf te beschrijven zijn etiketten in standaard afmetingen (afwijkende maten kunnen wij vanaf 100 st. leveren). Een permanente stift wordt bij elke levering gratis meegeleverd. De magnetische etiketten kunt u eenvoudig zelf beschrijven. Veel klanten plakken hun eigen bedrukte sticker op de magneetlabels, het voordeel hiervan is dat het er netjes uitziet en dat u alles zelf in de hand houdt. Wanneer u de magnetische labels beschrijft met een waterafwasbare stift kunt u de geschreven tekst weer eenvoudig verwijderen en opnieuw beschrijven. Naast de op maat gesneden etiketten, hebben wij ook magnetische etiketten rollen oftewel magnetisch etiketband in ons assortiment. Wij hebben deze magneetrollen in verschillende breedtes, en hebben een lengte van 5 meter. Zo kunt u zelf de door u gewenste lengte afknippen.

COROSTOC print zijn magazijnetiketten die wij geheel naar uw wens bedrukken. U kunt kiezen uit 1 vaste lay-out die u graag op het etiket afgedrukt wilt hebben. Maar u kunt uiteraard ook uw data, bijv. barcodes en artikelnummers via een Excel bestand doormailen. Wij zorgen er dan voor dat uw locaties op de magneetetiketten komen.

Voor klanten, die hun etiketten graag zelf willen printen hebben wij de COROSTOC TT etiketten voor de thermotransferprinter. Deze magneetlabels worden op de rol geleverd, zijn voorgestanst en kunnen direct met uw thermotransferprinter bedrukt worden. De magneetlabels kunt u heel eenvoudig en geheel kostenloos bedrukken met de Labeldesigner. Daarnaast is er ook een totaalpakket, hierin vindt u de Citizen CLS621, een lint, USB kabel, externe rolhouder en een 15-meter rol Corostoc TT.

Mocht u nog vragen hebben, bel of mailt u ons en wij helpen u graag verder. Wij komen vast tot een oplossing voor het bedrukken van uw magazijnlocaties.

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842