Info en advies
Tel. 0252-41 28 42

Magazijnaanduiding en magazijncodering

U bent hier: Magazijnaanduiding en magazijncodering

Magazijncodering

Voor magazijnaanduidingen zijn de magnetische markeringsproducten zeer geschikt. Ze zijn snel aan te brengen en kunnen snel worden afgenomen en opnieuw worden aangebracht.

Hieronder laten we u een kort overzicht zien van de ideale magnetische codering voor uw magazijn.

Om zelf te beschrijven

Om zelf te beschrijven

Magazijncoderingen kunt u eenvoudig met COROSTOC magneetetiketten om zelf te beschrijven aanmaken. Deze magazijnetiketten zijn in vele standaard maten uit voorraad leverbaar en vanaf 100 stuks ook in uw gewenste afmetingen. Een viltstift om te beschrijven voegen wij toe bij uw bestelling. De etiketten kunnen naar wens beschreven worden en hechten magnetisch aan elk ijzerhoudend oppervlak.

Stellingplaats coderingen met kant- en klaar bedrukte magneetetiketten

Stellingplaats coderingen met kant- en klaar bedrukte magneetetiketten

Bij de inrichting van stellingen krijgen alle stellingplaatsen een duidelijke codering. Voor de codering van de legplanken worden etiketten met stellingplaatsnummer, met eventueel een barcode en een pijl bedrukt. Dit gaat het beste met  COROSTOC print bedrukte magnetische etiketten. De etiketten worden volgens uw opgave bedrukt. De stellingplaatsnummers en verdere informatie, die u op het etiket gedrukt wilt hebben, kunt u ons eenvoudig in een Excel bestand mailen. U kunt contact met ons opnemen bij vragen.

Op hoge stellingplaatsen worden etiketsoorten zoals man-down of mulitlevel etiketten gebruikt. Natuurlijk kunnen wij ook deze etiketten voor u aanmaken; wij adviseren u graag.

Magazijncodering met vaak wisselende of eigen etiketten

Magnetische etikettenhouders

Voor alle coderingen, die regelmatig wisselen en duidelijk leesbaar moeten zijn, zijn bedrukte papieretiketten de ideale oplossing. In magnetische etikethouders zijn ze makkelijk wisselbaar en eenvoudig opnieuw te gebruiken. Het gebruik is simpel omdat de etikettenhouders aan de bovenkant en rechter zijkant open zijn.

Ook uw eigen etiketten, die bijv. gegenereerd worden uit uw systeem, kunt u met COROSET etikettenhouders magnetisch bevestigen.

Als alternatief kunt u COROSTOC TT magnetische etiketten voor thermotransferprinters gebruiken, om naar behoefte magnetische etiketten te bedrukken. U heeft alleen een thermotransfer printer nodig, die bij vele bedrijven reeds in gebruik zijn. Na het bedrukken van de etiketten kan met het etiket eenvoudig van de gestanste rol afnemen en direct aanbrengen op een metalen stelling.

Magnetische hechtondergrond voor oppervlakken zonder ijzerhoudende ondergrond

Magnetische hechtondergrond voor oppervlakken zonder ijzerhoudende ondergrond

Omdat niet alle oppervlakken ijzerhoudend zijn, bieden we COROFIX staalfolie een zelfklevende staalfolie met witte voorzijde aan. Dit materiaal is verkrijgbaar in rollen of vellen en kan met een schaar tot het gewenste formaat worden geknipt. De zelfklevende rugzijde zorgt ervoor dat het materiaal eenvoudig aan te brengen is op gladde, niet magnetische oppervlakken. Na het opplakken hechten alle magnetische producten betrouwbaar op de folie.

Locatieborden voor stellingen en gangpaden

Locatieborden voor stellingen en gangpaden

Gangpaden en stellingen worden meestal met grote borden gemarkeerd. Als magnetische oplossing bieden wij COROSIGN locatieborden aan. Zij worden bedrukt aan één of beide zijden volgens uw specificaties en daarna met een bijzonder sterke magneetband of met kabelbinders bevestigd.

Documenten in het gehele bedrijf gebruiken

Documenten in het gehele bedrijf gebruiken
Magneethoezen met Neodym-knoppen

Goederendocumenten worden in hoezen goed beschermd tegen stof en vuil. COROPAC Magneethoezen Type 4 zijn documenthoezen, die magnetisch hechten. De voorzijde is voorzien van een transparante, scannerleesbare, duurzame kunststof folie. Met de magneetstrip aan de achterkant kan men de hoes eenvoudig bevestigen. Met een speciale Universeelhaak hecht de hoes zelfs tussen stapelgoed en bovendien ook tussen gestapelde kisten en in kartonnen dozen.

De Premiummagneethoes COROPAC Type 9 met twee zeer sterke neodym magneetknoppen hecht ook aan draadcontainers of wanneer weinig ander draagvlak aanwezig is. De ingelaste neodymknoppen geven de hoes ook in koelhuizen de nodige hechtkracht. Ze is slipvast en een extra venster voor gekleurde etiketten biedt de mogelijkheid voor extra duidelijkheid.

Meer speciale magneethoezen vindt u in het Magneethoezenoverzicht.

Flexibele aanduiding voor opslagplaatsen

Flexibele aanduiding voor opslagplaatsen

Voor het markeren van magazijnplaatsen die geblokkeerd zijn of opnieuw ingedeeld moeten worden, neemt u COROSIGN light flexibele locatieborden. De borden hebben twee sterke neodym magneetknoppen en kunnen bijvoorbeeld aan stellinglijsten bevestigd worden. Deze gekleurde aanduidingsborden zorgen voor een juiste kleurcodering. (Bijvoorbeeld, rood – geblokkeerd)

Wij bedrukken ook deze borden graag voor u. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Informatie en instructies in het bedrijf

Informatie en instructies in het bedrijf

Aanwijzingen of informatie aangeven gebeurt in bijna elk bedrijf. Deze informatie moet duidelijk zichtbaar zijn op magneetborden, machines, deuren, enz.

COROPAC 9000 Magnethoezen  zijn hiervoor bijzonder geschikt. De geheel magnetische stevige transparante hoes zorgt ervoor dat de inhoud glad, schoon en leesbaar blijft.

COROSIGN waarschuwings-  en aanduidingsborden worden vaak gebruikt in de productie. Ze hechten volledig magnetisch en kunnen zonder boren of schroeven bevestigd worden.

Op het gebied van planmiddelen kunt u vele kleine magnetische producten vinden zoals magneetknoppen, magneetetiketten, magneetfolie om direct te bedrukken met een inkjet printer, enz.

Productgroepen:
Rechtstreeks van de fabrikant
Gratis versturen*
* vanaf € 250,00 (NL + BE)
Snelle afwikkeling
Info en advies
Tel: 0252-412842