Nieuw jaar - nieuwe taken: creëer een planningsoverzicht met COROPLAN Scrum magneten

Info en advies: 0252-41 28 42

Scrum magneten

Zogenaamde Scrumborden worden al geruime tijd gebruikt bij projectplanning. De nieuwe Scrum magneten van MMS magneetservice creëren een duidelijk en direct hulpmiddel voor aankomende project planningen….

...want met de nieuwe COROPLAN scrummagneten in verschillende kleuren kunt u altijd de status van uw taken en deadlines in de gaten houden. Dankzij de magnetische hechtkracht kunnen uw "to do's" netjes op magnetische panelen worden gelegd en voortdurend worden veranderd. 

Het centrale onderdeel van een Scrumboard is de Taskkaart. Hij is verkrijgbaar in zes kleuren en biedt met een formaat van 100 x 80 mm voldoende ruimte om taken en notities te noteren. Zodra een project is voltooid, kan de inhoud met een wisser worden schoongeveegd en kan een nieuwe taak aan de kaart worden toegewezen. 

De magnetische achterzijde van de kaart zorgt voor een gegarandeerde houvast, terwijl een geïntegreerd lipje ervoor zorgt dat de kaart gemakkelijk in de hand ligt.  Om belangrijke deadlines of mogelijke incidenten in één oogopslag te kunnen herkennen, is de COROPLAN Scrum-hinderniskaart verkrijgbaar in helder rood. Deze heeft het formaat 100 x 40 mm en kan ook schoongeveegd en vervolgens weer worden beschreven. 

Om de kaartjes de juiste plaats op het bord te kunnen geven, zijn gekleurde, magnetisch klevende opschriften beschikbaar.  De afmeting is: 270 x 95 mm en ze zijn volledig magnetisch. Deze opschriften ondersteunen de volgende kolomtitels voor je Scrum board: to do, in progress, done, backlog, sprint, testing. Op verzoek is individuele belettering ook mogelijk.  De magnetisch klevende magneetlijnen, die met een eenvoudige schaar rechtstreeks van de rol kunnen worden geknipt, zorgen voor een goed overzicht. Hun grijze coating maakt een duidelijke scheiding van de kolommen mogelijk op zowel witte als zwarte borden. 

Om direct aan de slag te kunnen, biedt MMS starterkits van COROPLAN Scrummagneten aan. Naast de Taskkaarten, de opschriften, de hinderniskaarten en de magneetlijnen bevatten deze kits ook vier gekleurde whiteboardmarkers en een magnetisch klevende wisser voor het schoonmaken van de kaarten. De starterskit is verkrijgbaar in twee maten, basic en XL. COROPLAN panelensystemen maken ook deel uit van het MMS-programma.

«